Jun 4, 2010

yummy pineapple muffin fr Pandan...

bought the pineapple premix kat pandan.... nie yg dah 2nd time within 2 weeks... mmg sedap... guna paper cup biasa je (size besor tau...) instead of muffin cup.. the 500g pack tue dpt more than 30 pcs.... sekali ngadap 3, 4 biji masuk mulut ;-)
.

ada la yg tanya, nape muffin tue x merekah2 kat atasnya yg mcm selalu jual kat kedai tue? laaaa... i punya muffin... i punya suka la dia nak rupa camane pun...hehe..yg penting...yummmyyy..!!!
.
.

kalau nak try, p la visit
Pandan... selain dr pineapple, ada byk lagi perasa lain, e.g. strawberi, kiwi, apa lagi ntah... x hengat la..hehe...sbb ada banyakkkkkk....d price for pinapple muffin...?? very reasonable... nam ringgit lebih je.. tp blh dpt byk...berbaloi2......

7 comments:

hans said...

sedap2
pos dkt sini 3 biji
hohoho

p/s : Join Contest Jom. Hadiah Barang Kemas Dari Sabah Beb http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/jom-join-harvest-festival-2010pesta.html

embun d tengah malam said...

nampak macam menarik..

sedap belum tau..sebab lum rasa..

i leh jd tester lau u nk..hehehehhe

faiz said...

hans / embun - nanti kita suh towkey pandan buat promotion free tasting pineapple muffin k ;-)

pakcik kordi said...

yummy mmg la yummy..tp klu tk post cni sikit ape cerita???=p

G'Zain said...

Faiz,

Looks so yummy wah Promo Pandan nih. I wish I could also buat promo but belum cukup waktu untuk blog he he he

Frodo Baggins said...

wa mmg ske pandan
hahahhaha wangi dowh
gebuz jer keh3x


>>__<<


mintak seketul ...
keh3x

faiz said...

pakcik kordi - kalau pos ke sana kang posmen x jumpa cari tmpt..huhu..

G'Zain - x pe gee... bila ada free nanti..blh la promo pandan ke blog u plak :-)

frodo - seketul je? cukup ke.. ;-))