Dec 4, 2008

bila anak angkat dah mula membebel.. :-)

lbh kurang kul 11.00am tadi...sayup2 terdengar cam bunyi hp i berdering2...bila i amik je and checked..got 11 missed calls... alamak..anak angkat ku..so, immediately i called back and Dina answered..

Me : Dina called auntie ke td?

Dina: Ha'a...nape x jawab..kita call byk kali

Me : Auntie tdo la sayang.... auntie kan keje malam..pagi tadi abis keje..

Dina: Iye la...jgn la tdo lama2....

Me : he..he... mana ada lama.. auntie baru tdo kul 8.00 td tawww....

Dina : Nanti, bila kita dah besar.. kalau kita x tdo malam... pagi2 pun kita x mau bangun lambat2...

Me : Hmmmmm........(iyo la tue...)

so, dia pun terus la ngadu few things kat i.. memang mcm tue la selalunya..selalu mencurah perasaan (konon2nya..hehe) kat i....pasal kawan2 la...pasal papa nya la..(yg nie selaluuuu....) pasal hpnya lar... macam2...and being a good auntie aka mak angkat.. kena la selalu jadi pendengar setianya....

kan main...posing inside my car with my sunglasses...abih make-up her cousin di kejekannya...

2 comments:

Norizan N - L said...

Iz, budak berdua tu selagi tak jumpa penunggu Gunung & Hutan, memang tak reti nak pencen mendaki & meneroka-lah tu. You ingat Si Zue tu dah kena denggi kali ni, nak jual khemah? Bertuah-lah! Dia janji bersaksikan mak dia pun, masa sakit je. Kita tengoklah nanti. Hah! Bab menziarah I kat Kuantang ni, invitation yg sejak azali dulu tak pernah expire pun. Nak ngan tak nak je org KL datang lawat kita. Sedih ....

faiz said...

U mmg betul Zan, May ni ada hati nak p Kinabalu plak..tue pun Zura terlepas ckp..I mls dah nak kata pe.. Kuantang tue..Insyallah i pun dah lama x ke sana cuma si zu n zura takut sgt dgn u, kes x p wedding u dulu tue la..tue i kata..segala ceruk hutan ko sampai, Chemor ko x leh sampai..aku pun hangen..hehe..