Jan 12, 2009

sepetang with Mia Zara Dania

last Saturday, p umah my sis then kami pun saja la nak bawak si Mia tue jalan2..plannya nak ke The Curve tp tgk keadaan cam jam je nak masuk situ..pe lagi terus tukar plan p Jusco Kepong..iye la nak p mana lagi kan.. Dalam pusing2 tue..sempat jugak la i sambar 2, 3 barang then ke Johnny's, makan time la kan.. lapar..plak tue kat luar tgh hjn lebat..si Mia plak sekejap anginnya baik..sekejap tidak..biasa la...budak kecik kan....

nie masa baru sampai Jusco

dia start dah buat muka poyo....

haaa....ribut dah sampai.....


kat Johnny's...mood dah baik sket..hehe...

2 comments:

Norizan N - L said...

Iz, I cannot open Zura's blog-lah. Apa dia dah buat? You pandai benda2 ni, boleh tolong investigate for me, tak?

Anna said...

Beb: Cute your niece ni, rasa nak gomol-gomol