Jul 19, 2010

iskh..

waktu nie..time nie..minggu nie and bulan nie... adalah saat yg paling menensenkan diri...bila diminta oleh boss utk buat recon AMEX dia...sbb katanya..dia dah overpaid AMEX almost beribu2 lemon..wadefuk...!!!
.
mau x hangen kalau nak kena korek file since dia assign ke Malaysia..ada kot almost 2 years dah....ikut hati nak aja taichi ke umat yg jaga dia before nie...benci betul la bila nak kena cuci taik org..nie la dia... mana la aku x hangen satu badan...
.
gi keje stress...balik keje stress... stress la...hari2 sangkut kat trafik jam..ikut hiway bayar tol pun sangkut jugak..kat ofis pun stress...aiyooooo.... tangan ada 2 je...yg nak dijaga ramai.. kalau jaga bosses yg x sibuk x pe la..nie sumanya bz tahap gaban...asal jumpa je, memasing mengeluh... i'm tired faiz... faiz i'm so tired... abih wa nak cakap per? i'm very tired too...??? cibai..... adoiii.. aku nak berenti keje la cam nie.. x berbaloi langsung..huhu..
.
nak mencarut lagi boleh..????

4 comments:

~WinN...iS tHe NaMe~ said...

Taichi je....dah la memanjang offline sametime minah tu. tak aci btul!

faiz said...

winn..bkn offline..dia cuma visible to certain people je..hehe..

Mohd Shahrul Hafizi said...

akak kerja apa sebenarnya ni? sian saya tengok.

faiz said...

shahrul - keje kuli mcm nie la..