Jul 5, 2010

pipsi..????

pagi2 td my boss, si JM dah dtg ngadap...eh.. boss ngadap kuli ek..hehe....
.
dia sibuk la dok citer pasai thinkpad dia... yg i dgr dia ckp stewardess dah spilt something to thinkpad dia... pipsi...pipsi..katanya... and spt selalu..bila pagi2 senin nie otak ada la sgt lmbt pick-up kan...so yg mendengar nie pun cam stone je la...
.
x lama pas tue.. i p la ngadap dia plak .. dia dok citer balik pasai thinkpad dia...siap tunjuk2 lg kat keyboard tue... pipsi.. pipsi... baru la i paham... rupa2nya dlm flight aritu stewardess dah tertumpahkan PEPSI kat atas thinkpad dia...hahaha...baru la cheq boleh gelak na...tp gelak yg lebihnya sbb teringatkan PIPSI and PEPSI...adoyaiiiiii....and baru la blh nak melawak balik dgn dia... make sure after this u get the stewardess to spill black coffee on your thinkpad :-p

8 comments:

Nerzhul said...

kakakah pipsi. nape boss pelat ke?

9lamansanur said...

german ka?

faiz said...

nerzhul - x pelat..tp slang dorang nie lain sket kot..hehe...

9lamansanur - beb.. mai dr new zealand..hehe..

pakcik kordi said...

akaakakaka..klu coca cola?

Norizan N Littlechild said...

hahaha!!! pipsi-pepsi, tomato-tometo, potato-poteto .... gasak dia-lah, Iz, nak pronounce macamana pun .....

faiz said...

pakcik kordi - dlm coca-cola x dak 'e' la..so pronounciation tue betul la kot..heheh..

izan - tue la pasal..tp jenuh gak nak memahamkannya..hehe..

Mohd Shahrul Hafizi said...

hahaha. pipsi tu bukan ke....hahaha.

faiz said...

shahrul - ha..apa pipsi tue? memula ingat peep and see..hahaha..