Apr 11, 2009

nak menge'test' lg la tue...

remember in my previous entry i ada citer pasal satu pempuan yg meroyan because of sms. Thought issue nie dah over, maklumlah lama dah.. tiba2 petang td masuk satu sms from the husband's number asking for my office tel no..i pun heran gak..apehal tetiba mintak my office no nieh.. tp ayat tue nampak benor bkn cam ayat d husband...agak dah mesti pempuan tue nak nge'test' lg... i pun jwb je la.. nie apehal nak test2 lg... she replied.. this is ......(sori ek nama x leh mention..hehe).. can i hv ur office no? what for? pas tue terus senyap x jwb sampai ke sudah...

hellloooooo.... ko nak no office aku wat pe? nak cari aku keje kat ner ke? apesal? nak dtg serang kat ofis ke? iskhhh...psycho sungguh la dia nie....kalau i dah kata x de apa2 tue... x de apa2 la...jgn sampai mencabar kesabaran i plak...sok nanti nyesal seumur hidup....

ingat lg our last conversation masa dia dok maki i... 'do u know me..do u know me...'.. selamba je aku jawab... no i don't...nyampah tul.. then i biar la dia ckp apa dia nak ckp for almost 10 min jugak.. bila dia senyap kejap, i pun terus tanya.. dah abis? ok thanks ye... and from the last info i got from d hb..(tue pun few months back) 'please don't argue with her..she was so agitated'... i pedulik hape... ingat suka2 nak maki2 org.. bknnya aku mintak mkn ngan laki ko pun...

tp yg paling membengangkan i bila d hb kasitau i 'my wife kata u call and maki dia'..masa tue aku rasa mmg nak lempang je...sapa yg maki sapa ek... then siap tanya lagi kalau2 ada my fren ke yg buat mcm tue.. hellooo... my fren pun x de masa la nak layan org psycho mcm tue... since that day i terus delete his no from my hp...nyesakkan hidup je.. tp iyela..delete dlm hp...tp yg dlm brain memory nak delete camane ek...hehe...



2 comments:

Anna said...

beb, jangan ko layan pompuan gila ni.

faiz said...

beb, tgk la whether she will call me again after d argument aritu..bodoh piang sungguh..nyampah tul la aku...