May 22, 2009

di suatu masa dan ketika...

ada la one of those days tetiba my niece nie kata nak p sekolah cepat sbb ada ko-kurikulum. dia nie actually sekolah petang.. just the nite before mak paknya sekali dgn i dok bersembang la pasai budak2 skrg yg daring x tentu pasal.. and sempat la abahnya kasitau si najwa skrg dah pandai silent hp....uihhh..terror ko arr.... so, bila tetiba soknya dia kata kena p sekolah pagi , i pun of course la jd curious and soklan pertama i,

angahnya : baru tau ka arini kena p sekolah awal?

najwa : ha'a..kawan kita baru tepon

angahnya : mama ngan abah x tau la nie..

najwa : kita dah tepon mama td.. x pe la angah kita p naik bas...

angahnya : x pe..x pe....angah antor ko..p la cepat siap..(nie sbb kes ragu2 la nie..hehe)

najwa : ok tp nanti ada kwn kita nak tumpang sekali (dgn tersengih2..)

angahnya : boleh...


so, otw to sekolahnya p la amik dulu kwnnya yang nak numpang tue.. and bila dah sampai sekolah, biasa la najwa akan selalu kata..bye angah... and kawannya plak... pas dah salam dgn i.. cakap...
>
>
>
>
>
>
>

mekasih acik...

(huhu...sentap jap... sampai hati ko nak..panggil acik..)..terasa tua sgt la plak... kot panggil auntie pun kira ok gak lg kan..kan..



hye, i'm najwa.. peace...
dgn ucapan dr angah..ko ada style lain ke kot nak bergambar..bosan la angah asyik2 peace je.. ;-))


.

2 comments:

Encik Azrin Yang Garang said...

acik angah,
kawannya wawa tuh lelaki ker perempuan ker??

faiz said...

En Azrin yg garang - sib baik kwnnya si wawa itu perempuan.. kalau x mau ku suruh naik bas sahaja kwnnya itu :-))