Nov 12, 2008

arghhh....sway..swing..in my head...

senario I

ada la member i nieh.. tanya minat tak nak kenal ngan satu mamat nieh..dude... wife dah x de..x sure plak divorce or meninggal...skrg nie tgh cari calon...so i tanya balik..apesal korang x mau kenal ngan dia? bukan x mau la kak... akak x mau tanya ke anak dia baper org? ha...baper org? enammmm....... hahaha.....amboiiiii...korang..kot ye pun suma nak campak kat aku ek....enam tue...kalau setakat 3, 4 tue blh consider lagi..hehehe....but anyway, mekasih byk2... bukan x minat tp mmg x minat pun.. ;-)) kalau setakat nak kawan2 ok la..tp masalahnya dia nak cari calon..so pas je la kat sapa2 yg berminat nak menamatkan zaman singlenya....

senario II

last weekend i p wat facial ngan mmbr lain plak... i nie ada few categories of frens...category keje, huha huha...outdoor activity..and few others lg la..lama gak x jumpa so i picked her up at her house then we went to Jln Sg. Udang to the beauty saloon...1st time nak try kat situ pun...so masa dlm keta tue..sembang la mcm2 and suddenly she asked.. boipren ko ape citer.. i tersenyap jap... yg mana satu ek.... ??? lorr....ramai sgt ke......????

at the moment rasanya i lbh senang mcm nie kot...not committed to anyone..bukan pe kdg2 i just need my own quiet time...zaman2 nak keluar berdating...bergayut kat telephone selalu suma tue dah over....and the most important part is... i x rasa nak get to know anyone deeper at this very moment ;-) letihhhhh........

4 comments:

Dan Cinta Terbang Lagi said...

good post babe
wa suka :)
ahaks

McHa @ Somethin Light

faiz said...

sway..swing..sway..swing..the heart wants what the heart wants, right but i m not sure what my heart actually want...hehehe...

Ezwin said...

ye laah..kadang2 saya juga merindukan zaman2 single and available(now single but not available).Nak berlagak single pon x bleh dah.Sbb kalau ada mamat yg pandang2 dah ada tukang yg 'memandang balik' kat mamat2 tu pulak!siggghhh...kesal...

faiz said...

winn...yg tukang memandang tue..en. cinasunwaymas ke? or si oname bin rizal?... hehe...