Nov 17, 2008

when faiz is sick.... :(

i m sick..since Thursday... and losing my voice now..started with sore throat..and it alwiz comes together with flu and cough...sighhhh...i alwiz call this '3 serangkai'...i was supposed to go to Melaka for a wknd holiday but then got to cancel because zue has been begging to attend kenduri at her house on Sunday.. tapi nampaknya mmg x de rezeki...kenduri pun i cannot go... zura yg patutnya come over on Saturday pun x jd jugak ada family matter so I spent my weekend with tdo..and tdo..and tdo lg... biasaklah... bila dah kena ubat batuk... ubat selsema..pe lagi...mmg x keluar rumah langsung.... pas tue hujan plak lagi.... bestnyaaa....

zue, so sorry...nanti kita plan g mkn2 ok...and since korang nak p mendaki gunung lagi this weekend, my pesan.. take very good care..musim2 hujan nie....

zura, make sure jgn asyik tercicir je kat dlm hutan tue..kang payah plak nak cari... jgn bila jumpa je nanti dah jadi bini tok batin plak..ahaks.....

2 comments:

Norizan N - L said...

Sian you ... Tulah, your life style seems to be very active. A little bit of a sisterly advice ... pls slow down, take time out & chill out. Apakata gi holiday?

faiz said...

mana ada active dah..skrg nie lg la asyik tdo je...hehe... g holiday? jom ramai2 ajak zura ngan zue sekali..cam dulu2...best kan...