Feb 23, 2009

2nd round of cuppies....

dis time i buat utk Ita.. (mak su anak2 angkat i..) sbb d hubby kena transfer ke Sibu, Sarawak.. x sampai pun 2 tahun kat KL..la nie dah kena transfer ke sana plak..transfer pun sbb si Joe dpt promotion..alhamdullilah..they will depart to Sibu Monday, 2/23 ETD KLIA 8.30am. Kalau ikut hati mmg la nak meramaikan sekali rombongan cik kiah ke airport tue tp i ada hal lain yg perlu diuruskan. So they night before kita org dah berkumpul dulu kat umah bapak anak2 angkat i..ada mkn2 sket and i pun pikir gak apa nak bawak ek...hmmm....why not..baik buat cup cake lg.. kalau nak cepat pandai kena la rajin2 buat kan...tp x sangka la plak ramainya umat kat umah si shidi tue sbb adik beradik si joe pun turun jugak dari johor. Dorang stay kat hotel tp petang tue dah mai lepak kat Ampang...i bwk ada la dlm 20 ketul je..pandai2 la korang camane..hehe..sib baik cup yg size besar..kalau yg cinonit tue..alahai.....
and dah alang2 membaking utk ita.. i pun buat la sekali utk my fren, syafiza yg birthday dia falls on 2/23... my dear fren... wishing you a very hepi besday....jgn mkn sorang cuppies tue nanti sok x muat baju pengantin ;-))

bon voyage ita & joe... kita jumpa di sibu nanti...auk....

nie pun bawak p umah shidi jugak...
and dis for syafiza......

3 comments:

azlinaaa said...

akak, sy pun dah gi tengok upin n ipin..not bad la lawak dia he..he..betul! betul! betul!

faiz said...

eh..eh..dah pandai komen nampak...pandainyaaaa..hehe...betul.betul..betul..

Ana said...

welldone faiz...not bad..keep it up...you guna piping gel ek?..ok la tu...