May 8, 2010

kerana abg downey...

.
ada org kata Iron Man2 x best..tp i tgk best per... mmg la x byk sgt action... yg penting dpt tgk Robert Downey....i dah jatuh centa dgn abg downey...huaaa....
.
.
smlm pas keje terus ke mid valley sbb dah plan dgn azlina & muna nak layan abg downey...tp x sangka la plak..dr bdr utama nak ke mid valley tue ngambik masa sejam lebih...bkn la jauh mana sgt pun...x tau la nape..asal jumaat petang je....mesti jam teruk...redha je la...sampai mid valley nak cari parking plak satu hal...awat la..awat la.... tensen tul...

.
ngam2 la sampai just before the show start...tgh syok2 sembang tetiba ada satu minah approached us..tanya seat dia.. F14 & F15.. seat yg aku duduk tue la F14..kami ber3..so our seats F12-F14..ceh siap nak mintak tgk tiket lg..sbb sama seat no kan... pe lagi cik muna pun menghulur tiket to me...i tgk eh betul...i plak mintak tgk tiket dia... laaaaaa....x pernah tgk wayang ke makcik nie... terus i ckp.. iye seat no tue betul tp u patutnya kat cine 1 bknnya cine 2 yg kami tgh tgk nie... pe lagi terus blah kemalu2an... lenkali tgk betul2 sblm masuk panggung....dia konpius kot sbb last nite ada 3 cinemas main Iron Man 2...hehe...
.
pas abis movie lepak kat food court plak until 10pm...kena la blah awal sbb memasing nak balik ke arah yg bertentangan kan...tp x sangka la plak..it took me 1 hour nak kuar parking...situ pun blh jam jugak ka...??? cilakak tul la... i rasa dah abis nyumpah dah.....lenkali aku x hengen nak p tgk wayang pas ofis kat mid valley....layan kat sunway or the curve lg bagus......tp kerana abg downey punya pasal... redha je la...
.
.

7 comments:

embun d tengah malam said...

i suka citer ni

huhuhu

best..tapi terlalu moden sgt,..

linaz said...

keh..keh..cian dia, kul brp sampai kajang mlm tu? :p

faiz said...

embun - mmg best citer tue..rasa cam nak p tgk lg..hehe..

linaz - kul 11pm baru kuar parking tau..hampeh tul..kau pun dah sampai rumah time tue kan...next the curve or sunway...tp rasanya sunway pun teruk jam...so the curve la..hehe..

9lamansanur said...

Memang menangis la kalau kena pergi midvalley. Tak gemar sungguh ke sana...PARKING ALWAYS A PROBLEM!

faiz said...

9lamansanur - beb, midvalley mmg not my fevret spot...lama x ke sana... last masa N wuz ere.. :(

Nerzhul said...

suke scarlett johansson.hehehe

faiz said...

nerzhul - betul3x...kelasssssss dia...