May 14, 2010

rebate T 'n G..woohooo...

kelmarin stop kat ofis PLUS nak reload T 'n G.. terus la suh budak kaunter to check sekali, kot ada rebate ke idak..sbb last mth i dah claimed my rebate..ada la dlm rm20 lebih...
.
sekali tue x sangka la plak..bila budak kaunter tue kata..ada 91 kak... i tanya la balik..91 apa..ringgit ke...?? mana la tau kot2 91 sen kan..kan...
.
ha'a.....ada rm91..
.
wa pun pe lagi...wooohooo...mmg x sangka..
.
eh...byk jugak ek... x jd reload la kalau mcm tue...hahaha....(itu mcm pun buleh ka..???? )
.
tp tue la...RM91 tue pun tahan baper hari sgt ler...maklum la tol perjalanan pegi balik utk sehari je dah paling2 min pun rm8..huhu...

.




6 comments:

Mr feckry said...

wa..banyak tu rebate touch and go

embun d tengah malam said...

jadilah lah tu..huhuhu

dari takder langsung hehehhe,,

jimat duit u

Anonymous said...

cemana nak tau dpt rebate ke idak ek?

faiz said...

mr feckry - tue la...berjasa kepada tol..dpt habuannya..ahaks..

embun - duit yg x jd reload tue blh wat beli buku lain..hehe..

anonymous - kat toll plaza yg ada ofis which u can buy/reload T 'n G, u hv to go there to check for the rebate..cannot do at the tol booth.. dah tau baper rebate nanti update ek ;-))

9lamansanur said...

wooi, ada rebate ke? Tak tahu pun
Lepas ni, nak gunakan T & G la

faiz said...

9lamansanur - ada la beb....