May 27, 2010

menahan nafas dlm lift :(

adoiiiii.... juz imagine.. terbukak je pintu lift td..tgk2 ada la 3 contract worker myanmar nieh..mahu x mahu... masuk la jugak... dr 18th floor..down to ground floor... bayangkan la camane semput x semputnya i nak menahan nafas..they hv one kind of smell la...huhu...
.
tp kalau kena mamat bangla....lagi haruuuuuuu.... huaaa......

8 comments:

Mohd Shahrul Hafizi said...

Saya ada kawan Myanmar, takda bau pelik pun. It's not their races yg sebabkan bau tu, tapi sebab diri sendiri x jaga kebersihan diri. Even org Melayu pun ada yg bau hapak tengik.

embun d tengah malam said...

maybe sebab dorang keje berat kot..

dan takpun memang dorang tak jaga diri

jane said...

apa kata kite lawan kentut ?

ngahahahhaaah

konfrm dorg gak yg menang juara baru

Sue M said...

...bau peluh org2 keje berat mmg la tahan...hehee dugaannnnnnn

pakcik kordi said...

mesti bau berak kan.kah kah kah!!!

9lamansanur said...

beb: It is all about themselves. Sapa suruh tak jaga diri...ayoooo
kepaman betul la

hans said...

wah
den dapat bayangkan bau tu
serius memang bau dia cam haram
hahahaha
tak tahan owh

faiz said...

shahrul - mmg betul..org kita nie pun kekdg2 ada yg bau hasam jugak kan..hehe..

embun - could be la...bau peluh pun mungkin jugak kan?

jane - kalau nak lawan kentut, kena lawan dgn pakcik kordi ;-)

sue - bau peluh i wangi je... huaaa..

pakcik kordi - euwwww.....

9lamansanur - ha'a la beb... mmg sgt kepaman..hahaha...

hans - semput akak dowh.....