May 24, 2010

sawadikap.....to pusat bekalan bakeri - Pandan

a new baking supply store is in town now... CONGRATULATIONS to dear fren...Maz@lamansanur for the opening on saturday May 22nd at Sek. 7, Shah Alam. Nak p senang je landmarknya... belakang Jakel...so, kalau dah terlajak ke sblh sana..singgah2 ler ke Pandan ek...
.
i bought few items kat sana incl. the pineapple muffin premix... tasted and delicious..hehe...
.
and just next to Pandan plak ada restoran yg ala2 indon..and my fevret fud, pecal lele pun ada jugak.. so harus menyinggah ke sana plak pas nie.. :)

.

6 comments:

Mr feckry said...

kalau gua datang mesti gua singgah punya

Capijaa said...

Beb, kalau ke sana, call le aku...belakang uitm je tu

9lamansanur said...

ala malunya beb!! Anyway thanks for promoting. Singgah la lagi beb...tapi tak on the house la..

faiz said...

mr feckry - ha'a harus singgah..pas tue blh pegi jakel..cari kain utk girlfren ;)

capijaa - beb...kalau aku ke arah sana pun, time wknd je la...mcm la ko ada kat SA bila wknd...kan... kan..

mana gambor baru baby beb..upload la dlm fb..

9lamansanur - iskh..nak biz mana blh malu2 beb..hehe..insyallah nanti aku ke sana lg.. :)

embun d tengah malam said...

alamak dekat gila..leh jalan kaki..heheheh

Mohd Shahrul Hafizi said...

Murah tak harga dia?