Feb 19, 2010

bekal sambal ikan bilis.....

.
nie la bekal utk bercuti..sampai je rumah td terus prepare nie dulu... selain dr tu, ada lg serunding yg dibawa oleh zura nanti....bukan pe takut makan kat sana x kena selera ..
.
so, ibarat kata zura, holiday kali nie adalah utk mengukur berapa besau n panjang temple kat siem reap tue, jadi paham2 la ye baper byk tenaga yg bakal dihabiskan nanti..eh..hehe.. alasan la tue...
.
dan for this holiday jugak x jd utk ber backpack je sbb suma org kena bawak sendiri air mineral 2 botol besar sorang... kerana dimaklumkan air di sana adalah kurang bersih.. so, utk lbh selamat supaya tidak tercirit-birit.. biar lah bersusah2 bwk air dr Malaysia ;-))
.
.

12 comments:

hans said...

sedap2

9lamansanur said...

cik faiza with all her food! yummie!

embun d tengah malam said...

serunding best

Norizan N Littlechild said...

Enjoy your trip! Cik Zuraida, tak ikut ke?

Mohd Shahrul Hafizi said...

Ke Siam ke Kak?

pakcik kordi said...

waks...send la kt cni sikit...menyelerakan...=)

Sue M said...

i've been there...letih byk jln..
ramai budak2 ikut nanti , help me madam , buy this madam...hahhaa. new exprience anyway , enjoy !

nydia-mama akif said...

wah...siap bawak bekal...anyway,enjoy ur trip beb....

faiz said...

hans - mkn dgn roti pun dah best kan..

9lamansanur - beb, mana lasagna aku..??

embun di tgh mlm - betul..serunding pun best jugak..tp mahal la skrg nie..

izan - cik zuraida simpan duit nak bwk org tua p umrah in may..

shahrul - ke cambodia, jiran siam..

pakcik kordi - boleh..boleh..blh bawak bekal g mancing ;-))

Sue M - sue, betul...holiday trip yg byk mengeluarkan peluh..hehe..

sedih bila tgk budak2 ngekor kita suh beli brg2 dorang..merayu2 lg..dan terus rasa insaf jap...untungnya kita kat M'sia nie kan..

nydia - balik dah nie ha..hehe...

Norizan N Littlechild said...

Upload le gambor kat FB, Iz.

faiz said...

Zan, dah start uploading to FB..tp dpt wat sket2 je dulu..kebzian.. hehe..

Mohd Shahrul Hafizi said...

Nak ole-ole. Hahaha.