Feb 4, 2010

kan dah kata....

tue la..bila org cakap, degil...x mo dengar...nak jugak lepak kat rumah... alasan kat rumah sendiri boring..anak2 x de..
.
abis tue.. lepak umah i pun serupa jugak...kata dah..org sibuk...pagi2 sesudah subuh dah gerak p keje.. mlm baru sampai umah.. so, sama la jugak kan...
.
sampai rmh, lotih dah.. x de nyer nak kuar2 lg dah....nak layan sembang pun malas dah.. x de mood dah nak dgr....asyik citer yg sama je...yg bagus segala2nya...
.
kalau i free, i mmg x kisah sapa pun nak dtg lepak.. tp bila i kata i sibuk..sibuk la maknanya tue...
.
time sifu Ana dtg lepak umah aritu, kebetulan i pun tgh cuti....dpt la jugak nak entertain tetamu jauh kita tue..tp sifu la plak yg sibuk tervery...nak p bwk mkn satay kajang pun x sempat...ehmmm..perhaps next time la kot... our next plan, is for her to come down just for shopping.....yeehaaa....
.
p/s tetamu masih lagi di rumah until wknd.. mmg kesian tp nak wat camane.. aku pun tgh lintang-pukang skrg nie..huhu...
.
.

5 comments:

pakcik kordi said...

sian.....=)

9lamansanur said...

settle diri sendiri dulu beb ok..lepas tu ko menyetelkan orang

~0~ said...

xdpt den nak nolong...

Sue M said...

kesian kat org tu sbb x faham2 & kesian kat u sbb hati sure x senang kan....

faiz said...

pakcik kordi - kesian kat tetamu ke kesian kat kita ;)

9lamansanur - iyo la beb...

~0~ - tlg baca pun dah ok..hehe..

Sue M - tue la pasalnya..tp geram gak kdg2 dgn org yg x paham bahasa nie kan.. kan..