Feb 19, 2010

jalan2 cari makan...

yg sungai tue kat jeram besu, berenti mkn kat situ masa otw to K. Lipis....satu lg tue gambar chamang waterfall..mmg best... dan yg tersengih itu adalah towkey ikan keli..sibuk suh carikan girlpren...ada sapa2 mau ka...????
.
bestnya kalau selalu dpt jalan2 cari makan..kan..kan.. long weekend baru nie sahabat dr sg petani mai ke KL.. dan kerana itu la maka terjadinya unplanned trip ke Kuala Lipis.. melawat satu lg sahabat di sana.. yg skrg dah jd towkey kedai makan merangkap towkey ikan keli..hehe...
.
seronok gak sbb kg nya tue mmg terletak kat ceruk.. hp pun x dak coverage..ada certain2 area je yg blh la dpt 1 or 2 bar..tue la pasal elok je berbaris 5, 6 biji hp kat kepala katil... tue pun kalau nak ckp kena la guna speaker..angkat je sure hilang.. hehe...nak wat camane kan...so, utk selamat sms je la...
.
tdo smlm je kat sana.. the next daynya kami beramai2 sempat lg berpiknik ke chamang waterfall, bentong..mmg marbeles la tmpt tue.. tp punya la ramai umat..parking pun payah nak dpt..tp i x mandi sbb malas la sbb terus nak balik ke KL......perhaps nxt time kot...may be for camping ;-)) tapak khemah pun ada..apa susahnya....
.
.
p/s weekend nie pun jalan2 lagi....yahoooo... balik nanti i hapdet okeh...
.

7 comments:

~0~ said...

wah...best mandi jeram

embun d tengah malam said...

bestnya

9lamansanur said...

ini weekend punya jalan...hapdate nak, souveneir pun lagi nak

Mohd Shahrul Hafizi said...

Seronoknya!
Last time mandi air sungai 1 Jan 2010. Sambut birthday kawan kat sana.
Kat Sg Gaban.

faiz said...

~0~ - mmg best tmpt tue..

embun di tgh mlm - ha'a..mmg..

9lamansanur - beb, jgn risau..bkn setakat souvenir..besday present pun aku beli kat sana nanti..hehe..

shahrul - sg gaban kat mana ek? ke sg gabai...?

hans said...

bestnya dapat mandi tambah2 time panas macam ni

Mohd Shahrul Hafizi said...

A ah. Sg Gabai. Hehehe.