Apr 9, 2010

hari yg penuh carutan :-D

hehehe....
.
smlm adalah merupakan hari yg penuh carutan dan maki hamun.....arini x mo marah2 la sbb nanti nak travel ;-)
.
marah kerana terpaksa menghabiskan sehari utk meeting rooms...sampai x blh nak usik keje lain...mmg WADEFUK...!!!! oooppsss...termencarut lg....sori....
.
anyway, have a great weekend people...!!!
.
.
p/s
i x carut or maki hamun kat org okeh...bercakap dgn diri sendiri sebenornya sampai ditegur oleh cik linda... dr pagi td i tgk u duk mencarut je...hahaha....lek la beb.....stresssssss....
.
.
hmmmmm....rasa nak mencarut lg la pagi2 nie sbb bukak je inbox dpt reminder
.
.
Your mail file has passed the warning threshold!
.
again....??? the 3rd time for this week....aiyoooo....looks like dis wknd gonna be gone with clearing my inbox...huhu...housekeeping....housecleaning...sigh...

13 comments:

pakcik kordi said...

huhuuh..;..sabo aje le....

Norizan N Littlechild said...

Working normal hours is that bad, hah? I guess, you win some & you lose some. Sabor je lah, Iz. Nak travel gi mana lak ni? Kalau cuti, enjoy!

Anonymous said...

bitchhhhhhhhhhhhhhhh!

faiz said...

pakcik kordi - tgh sabor la nie..walaupun kdg2 kesabaran tue rasanya dah setipis kulit bawang..huhu..

izan - u know me and u know how i work, kan? bila i dah berbunyi, mmg dah out of control la tue..cuti blm lg...x sempat..cuma travel ke utara sbb ada iview....haha...

anonymous - marah kat sapa nie? kalau ada x puas hati, come forward la..x yah la nak g maki kat blog org sana..org sini...

kalau ko nie jantan, mmg ko jantan x dak telor..tp yg aku dgr2..ko nie betino eh...

feel sori for u la..ko nie ibarat marahkan nyamuk, habis kelambu dibakar...

Norizan N Littlechild said...

Nak sambung pasal Si Anonymus yg tidak tahu adab bertandang ke "blog" org: Kalau tak suka blog org, jgn singgah. Dan, jgn suka2 maki org when you don't even know the person. Faiz is a very good friend, & when you hurt her you hurt me. Now, who's the b****, here! I couldn't even write the word.

faiz said...

izan - tue la peliknya..dkt blog si maz pun dia dok maki2..x tau la apa masalah dia..

nie kalau dpt depan2..confirm kena ganyang...dia x kenal lg rimau2 nie suma....hahaha..

Anonymous said...

fuck u birah!

http://www.rexmag.com/reviews/star-images/blacks-in-becky-fuck-me-in-panties.jpg

norizan=FUCK UR MOMMA TOO!

Elle said...

babi setan punya pompuan la kau ni

9lamansanur said...

Beb/Izan: Si Elle and anonymous tu dah lama tak dapat hahahaha....

Orelse, she is tomboy..jealous tgk pompuan pompuan jelita like us

faiz said...

9lamasanur - haha beb...i likeeee...tp senyap dah dia pas ko kata dah lodged police report..baru dia ada akai...

Anonymous said...

lu mmg DURJANA LAGI BITCH!

Anonymous said...

lu mmg DURJANA LAGI BITCH!

faiz said...

anonymous - terima kasih...