Apr 26, 2010

x de koje gamaknya...

.
tue la dia...nyampah betol la dgn spesis2 yg mcm nie...sibuk tampal kat blog org nak suh tgk ex-gf dia naked...apa brg nak tgk x-gf dia naked...lg baik i tgk dia naked.....hua..hua..hua..
.
post sekali udah ler... ini tidak..berkali2...lempang kang baru tau..

12 comments:

pakcik kordi said...

kaakah!!!gile!gile!

embun d tengah malam said...

teruk sungguh ,,pelik2..hahahha

Norizan N Littlechild said...

Itu mcm punya org pun ada ka? Iz, suruh je dia apply kroja kat BPC. I nak pakai balaci ni. Hehehe... :)

faiz said...

pakcik kordi... sapa yg giler ek..org tue ke i..huhu...

embun d tgh mlm - mmg byk org pelik2 skrg nie ;-)

izan - u nak pakai apa...security guard? driver? despatch?..hehe.. i jd asst u la..blh?

Norizan N Littlechild said...

Boleh3!!! I dah tak larat jadi org tengah lagi dah. TERSEPIT! Tapi, mampu ke BPC bayor gaji you jadi Asst I? Takleh3!!! Apa kata I yg jadi Asst you? hehehe ..... BTW, bila I nak belanja you ni? Mesti you dah dengar pasal BONUS 2009 BPC & new salary revision, kan? Tersgt-lah hebatnya bagi mereka2 yg all this while being underpaid. Tapi, bagi VETERAN yg dah nak pencen mcm I ni, bersyukur je-lah ngan apa yg dikurniakan. Nak buat camna, dah di ter-overpaid. hehehe .....

9lamansanur said...

spesis kurang akal and kurang siuman

faiz said...

izan - dongar dah pasal bonus and salary increment+revision yg tersangatlah beribu2 lemonnya.. hehe..bestnyer...shouldn't leave BPC...huhu..x pa teroverpaid but still get ur increment..hehe..i kat sini lg tensen..lopong je tau... workload sampai x cukup tgn but what did we get in return... taik kucing tul...

belanja..bila2 blh diatur..bila u nak turun KL? btw, jd x join kita org hujung bulan nie mencadat sotong..jom arr...pujuk la ron..

btw, njoy ur trip to Bali nanti k..

9lamansanur - beb.. tue yg susah bila ada otak letak kat lutut..hehe..

soffya cik bulan said...

bleh dh tu kak nk lmpg laju2..huhu

faiz said...

soffya - iye...mmg spesis yg patut dilempang laju2..hehe..

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hahaha. Dia ingat akak ni les kot.

faiz said...

shahrul - les..??? haha..akak masih waras lg....

DrSinga said...

salam...
tak curious nak klik..????
:)