Apr 1, 2010

tai chi....

iye...saya sudah bosan..sudah mula belajar tai chi keje..hehe...
tai chi bkn ngulor okeh....... x kosa den nak tolong2 ka...nak follow-up ka...lantak la urgent camane pun...bkn berkira...tp aku sendiri pun dah x cukup tangan skrg nie...camane...?????
.
kepala pun sudah fening la.....hati pun manyak sakit la....
.
iye....overloaded sudah....mmg x berbaloi pun....cam sial....

10 comments:

pakcik kordi said...

sian beliau...meh cni meh..pakcik kordi belanja g spa ikan....gigit2 kaki..geli yuuuuu!!!argh!!

embun d tengah malam said...

cuba try cari kerja lain..hehehheh

faiz said...

pakcik kordi - spa ikan patin ada ka...????

embun d tgh mlm - tue la..tgh cari la nie..ingat nak masuk gomen je la..x pe la gaji ciput pun..relax sket..pas tue blh p kursus selalu kan..kan..hehe...

Norizan N Littlechild said...

Wei! What's going on? Takkan give-up kot? Nama lagi kerja kuli, Iz. Try & follow my new strategi ... tai-chi kerja upwards, to the boss, & it works. Tulah, elok2 tak pernah ada Manager for the past 10 yrs, tup2 they decided to honour me with one. Tak ke haru biru jadiknya. hahaha .... With me, anything goes. Janji gaji sedap ....

faiz said...

zan, kalau gaji sedap i pun ok je..tp tue la..cam sial..x berbaloi langsung...dah la pi balik keje stress dgn jam...mmg rasa sgt stress & depress :-((

Mohd Shahrul Hafizi said...

Kenapa ni Kak Faiz? Stress di tempat kerja?

Sherhad said...

sampah masyarakat la lu ni parasit UMNO! pukimak sial punya org!

Anonymous said...

sialllllllllllllll

faiz said...

shahrul - iyee..stress ditmpt keje n stress dgn org2 yg ada otak letak kat lutut..hehe..

sherhad@anonymous - penyakit jiwa ko ni nampaknya dah level serius, cpt2 la g jumpa dr sakit jiwa k..

Elle said...

Pukimak sundal nyer pompuan