Apr 29, 2010

hidung ku kembang kempis arini.. ;-))

.
harus la kembang kempis hidung ku arini...apa x-nya... the new zealander boss yg sgt difficult to manage ntah hangen apa yg dah merasuk.. telah memuji assistantnya yg poyo ini... ;-))
.
asked the other manager, whom is my manager too, to convey the compliments to me...woohooo... muka rasa merah padam..konon2 malu kena puji kan...
.
quoted what he said - she is very capable and the best assistant that I ever have...hahaha... (sila la muntah ye...).. tp sesungguhnya dia x tau dah berbakul2 i menyumpah dia kat blkg..huaa....
.
.
p/s termonong jap sbb he cancelled his trip and will be here in KL the entire next week.... wargghhhhh...minggu yg penuh penyiksaan akan bermula :-((

9 comments:

Sue M said...

ok le tu... bonus sure ribu2 lemon + cepat promotion nnt...

Norizan N Littlechild said...

Puji2an yg ada makna disebaliknya. Cuba intai kat balik udang tu, ada mee tak? hehehe ..... Good Luck for next week.

embun d tengah malam said...

hah..naper tak tanya jer..hehehhe..

ikhlas ke ada makna?heehehhe

jedi said...

hahahha....best kena puji cenggitu...hehheh

9lamansanur said...

haruslan kembang kempis...susah orang nak puji ooi.Anyway, the fact is you memang the best la...

pakcik kordi said...

mntak maf blk kt beliau...hahha.

faiz said...

sue - apa..??? bonus beribu2 lemon..kalau la u tau yg sebenornya..huaaa....

izan - balik mee ada mee lagi..camno?

embun d tgh mlm - kena puji la sbb dah warning dia awal2 dulu.. 'be nice to me'...hehe

jedi - ha'a...mmg best..

9lamansanur - tue la beb...lg2 pulak fr someone like him..tp dlm byk2 satu je yg buat aku rasa sebak..fr lilian davies - "please keep her as i like her a lot" sodih beb ayat tue...

pakcik kordi - dah mintak mahap dah...kat blkg jugak..hahaha...

Mohd Shahrul Hafizi said...

Akak still keje tempat sama?

faiz said...

shahrul - still co yg sama cuma lokasi dan bosses yg berubah :)