Nov 10, 2009

sapa makan cili....

my previous entry ada citer pasal cheating husband/wife kan....rupa2nya ada plak la sahabat yg terasa...hehe..
.
sahabat: akak....perli saya ke...????
.
me: laaaa.....awat terasa? ko buat ke?
.
sahabat: hehehe.....
.
me: tue la...sapa makan cili rasa la pedasnya kan....




my entry tu tidak ditujukan khas utk sesiapa pun... it was juz my thought ...dan kalau kebetulan terkena batang hidung ... so, yours truly no komen lor......
.
kalau ada something that we can share...kita share la sama2... kan sharing is caring :-)) ingat mengingatkan sesama kita ek....
.
to those yg terasa kat luar sana tue... maaf la ye....




.

5 comments:

~0~ said...

Jangan makan cili bebanyak sangat takut kena apendiks plak...hehehehe

Shifu67 said...

aku selalu makan ikan goreng cicah kicap potong cili & bawang perah asam limau.... pehhh

pakcik kordi said...

ok la..jom salam2/./...hehehe....

Anna said...

tak tahan pedas!

faiz said...

~O~ - alhamdullilah..setakat nie ok lg..x kena apendiks :-)

shifu - mmg best pun kdg2 kena lauk sempoi mcm tue kan...

pakcik kordi - byk mkn cili ka..??

anna - beb, lebih pedas lebih bagus..ahaks...