Nov 13, 2009

why la.....sumanya 5 december...

ada fren ajak p holiday pangkor weekend dec 5 nanti... i pun on je.....lgpun dah lama x menurunkan diri kesana...
.
pas 2, 3 hari tetiba teringat plak...eh..eh... bukan ke wedding awin on that day? uarghhh.... 5 dec patut p taiping la.. pas tue mungkin nak ke gua tempurung plak.... camane nie....
.
x settle lagi bab yg nie, tiba2 kelmarin gee plak call tanya....weiiii joe tanya jadi x kita nak p LIMA nanti?
.
haaa??? LIMA? alamak...d same wknd jugak ke..huhu...
(gee, kita postpone this one to next yr la ye...)
.

anyway, rasa2nya problem dah blh solve kot bila my fren yg nak p pangkor tiba2 decided nak join us to wedding in taiping...i ok je....
.
so, nanti pas wedding kat taiping kita blh terjah gua tempurung plak..mmg ditunggu2 nie... tp harap2 zue & zura jgn la amik package 4 ye...
maklum la kawan korang nie ankle dah season...terkehel kat dlm tue kang...korang larat ke nak dukung? tp package 4 tue sgt best..
bagus utk adrenaline-pumping activity nie esp utk badan2 yg dah lemau mcm i nie kan... camane nie ek... nanti la cari ankle guard yg baik punya.... ;-))
.
so, yok ramai2 kita masuk gua....
.

.

p/s smlm sembang ngan ttm2... xcited kasitau nak p gua tempurung...udahnya kena marah...

"musim2 hujan nak masuk gua buat pe? tanah runtuh nanti camane?"

iskhhhh....mulut cabul sungguh....jgn la mintak yg bukan2...tp gua tempurung tue dah consider gua mati..so, possibility for landslide tue 0% la kot...InsyaAllah....
.

5 comments:

~0~ said...

ala...xleh join la kak..

5Dec tue kawan kawen...

nydia-mama akif said...

WAH..BESTNYE BYK XTVT NAK DIBUAT..

pakcik kordi said...

kebetulan btl ye...byk program waks..best ah....

faiz said...

~O~ tue la...that wknd ramai yg wat kenduri kawen nie...

nydia - have too...lemak tepu dah byk nie :-)

pakcik kordi - x mo bwk gabrielle masuk gua ke?

gee said...

Wei..lima 2 tahun sekali laa...jwpnya next two years laa kita pi yer..takpun aku pi dulu..ahaks...leh cerita keseronokkan kat ko ..ha..ha