Nov 1, 2009

betoi ka pompuan N9 control laki?


iskh.....tajuk yg sungguh prejudis eh....
.

bukan pe...td tgk cerekarama tajuk Payung Siti Fatimah yg Norlia Ghani berlakon jd mak, anak dia kawin dgn pempuan N9... tp dia x suka menantu tue sbb org nogori...alasannya pempuan N9 nie kontrol laki...hehehe.... betoi ka...????
.

i pun pernah dgr gak benda yg sama tp to me bab kontrol laki nie x yah tunggu negeri mana la pun.. kalau dah perangai mcm tue.. hatta mai dari london pung tetap la kontrol laki jugak kan..kan...
.

nie suma perangai la haih.....bukan sbb dr negeri mana2 pun..
.

ada gak yg i tgk bukan pempuan N9 pun tapi kontrol laki tahap dewa...
.

so, x usah ler terpengaruh dgn apa yg org cakap... ada mata tengok, ada akai pakai... pikir2 kan ler....
.

abang i pun kawin dgn org N9 jugak tp i tgk my sis in law tue ok je... mmg ler my brother jarang balik kg tp bukan le sbb bini x kasi ke apa haih..... dah dia sendiri yg x hengat nak balik kampung selalu..nak wat camno kan..kan...tp i paham... dia pun byk masalah...so bior ler....
.

control pakai remote, boleh ek.....

9 comments:

RiEz said...

ermm betul2 sokong sebab saya tgk bakal adik ipar saya pon bese jer takder control husband dier...its nature asenyer..terpulang pada perempuan tak semestinya perempuan n9 control suami.. =)

~0~ said...

btol kak...apa ada dengan negeri..semua atas diri memasing..hurmmm

gee said...

Faiz...hepi b/day..muga panjang umur..murah rezeki...business kencang...n succes dalam apa yg ko buat..

puanrazma said...

sokong sgt..xpayah tggu org N9 buat perangai..negeri2 lain berderet perangai taik!!!

faiz said...

riez - mmg pun... perangai org nie bukan based on negeri pun..kan..kan..

~O~ iye.. semuanya adalah atas diri kita sendiri

gee - thanks for d wish..

puanrazma - ha'a...sgt setuju dgn statement tue.. ;-))

Anna said...

Beb: Entah la beb,selalu mendengar jer bout adat pepatih. Tetapi sejak mengenali seorang perempuan dari N9 and the hubby...betul jugak.

faiz said...

anna - beb, adakah aku mengenali org tersebut ;-))

BakalmemperisterikanorgN9 said...

Siapakan kita utk menilai perempuan N9 yg juga makhluk Allah. Elok & mulia sangatkan perempuan yang bukan N9 itu sehingga berkata sedemikian.

faiz said...

BakalmemperisterikanorgN9 - uikh..panjangnya nick name... itu la setiap org mungkin ada pendapat masing2 tetapi kita telah dianugerahkan Allah akal dan fikiran so, gunakanlah sebaik2nya...