Dec 3, 2009

b'fast at KLIA with Izan...

nie kelmarin la nie.. Izan was here for some office matters and we plan to meet up for breakfast.. arrived KLIA at 7.30am... kat mana lg nak makan..kat garden food court le jwbnya....
.
sembang punya sembang... member pun kuarkanlah belated besday present brought all d way from London.. hehe..suka..suka..suka... sbbnya...tgk la kat bwh nie ha..
.
. a mcm2 resepi cupcakes, cakes & muffin dlm nie...cuma nak buatnya tue bila ntah kan....hehe..

.

ada lag satu souvenier yg buat i hampir2 tersedak... huhu....perli ek....


.

and as usual... lupa lg nak snap pic...nape la agaknya pelupa sgt lately nie...sib baik tang keje x lupa ek....

7 comments:

gee said...

Wei..kelakar laa yg i'm slimming tomorrow tue..sakit perut aku gelak...kah..kah

puanrazma said...

wakakaka..biar betul!!!!

faiz said...

gee - ko jgn gelak lbh2 gee..aku siku kang baru tau...

puanrazma - huhu..itulah kenyataannya...

pakcik kordi said...

faiz!gemuknye meow tuh!!!hahahah....

kem slm kawan!

faiz said...

pakcik kordi - hahahha...lawak eh...

Norizan N Littlechild said...

Hahaha! Kucing tu bukan gemuk lah Pakcik Kordi, tapi comel, kan Iz? Bukan perli lah, ingat-mengingati je. hehehe ..... Amacam, weekend ni ada peluang I nak rasa cupcake ke, cheese tart ke atau ape2 ke? hehehe .....

faiz said...

izan - hehe... ingat mengingatkan..yo la tue..wknd nie insyallah ada rezeki u utk cc & tart sbb i ada order nak buat..btw, ila called me yday ajak lepak kat rumah KL dia..tp x berani promise sbb i kan kena prepare brg2 utk bbq..cuma i still tgh pikir kalau2 blh adjust time.. by tomorrow, hope i can confirm with her..