Dec 31, 2009

Happy New Year 2010 !!!

Today is the last day of 2009. Come midnite, we gonna say goodbye to this year and welcome the 2010.
.
Perhaps ramai yg dah ada planning mcm2 how to celebrate their new year kan.. and as usual new year resolusi pun byk la yg akan kita dengar.. but for me... i have none...x yah la resolusi baru..kalau blh yg lepas2 mana yg belum tertunai baik la disudahkan ye tak..
.
New year party? ho la...tonite we gonna hv party kat ofis.....ater..dah 4 org je yg tinggal jd penunggu ofis..pe lg..party je la..haha...sok pagi pas keje..terus cabut balik kg..sbb dah plan dgn my sis nak p breakfast nasi lemak kat kedai kak gee sblh rumah... boleh...????? 1st day of new year dah belasah nasi lemak...hehe...
.
Actually ada mcm2 program yg dah diplan oleh frenz, teman tp mesra II tp i rasa cam serabut je la..sudah2nya i decided not to join any and just spend the holidays with anak2 buah kat kg ;-)
.
so, my dear frenz... adios 2009 and let's welcome 2010 and remember that
.
life is short, break the rules
forgive quickly
love truly
laugh uncontrollably
and
never regret anything that once made you smile and happy
.

4 comments:

Norizan N Littlechild said...

HAPPY NEW YEAR TO YOU TOO, IZ! SEMUGA YG TAK TERCAPAI DI TAHUN 2009, AKAN DIUSAHAKAN DI TAHUN 2010. i'M LIKE YOU, TAKYAH SIBUK2 NAK BUAT RESOLUSI OR AZAM BARU. PERBAIKI JE KEHIDUPAN YG SEDIA ADA, APA KATA? SEE YOU IN 2010, INSYA'ALLAH! :)

9lamansanur said...

Happy New Year beb! May more interesting thing happening in 2010..cheers

faiz said...

Izan - tue la..baik capaikan apa yg sblm nie x tercapai..hehe.. Insyallah c u 2010.. ;-)

9lamansanur - beb..same wish goes 2 u..really hope next year we dun hv 2 celebrate new yr kat ofis lg..huhu..

amrirani said...

Samak gak..maaf lah coz lambat wish.. buat sibuk... hehe