Dec 30, 2009

bila make-up tebal2..

masa bayar tol kat KESAS hiway kelmarin, budak yg jaga tue pompuan..i terkelu jap masa pandang muka budak tue sbb make-up nya ya allah... tebal kemain.. siap dgn bulu mata ala2 rozita che wan lg..
.
x kesah la dia nak solek tebal lagu mana pun kan..muka dia...cuma apa yg i dok pikir iyelah.. camane ek dia blh tahan..duk kat tol booth tue dgn asap segala mcm kenderaan yg lalu-lalang.. x rimas ka? then sure la panas.. walaupun kat dlm booth tue ada aircond.. tp kalau dah open air cam tue.. x dak maknanya...
.
kalau nak p dinner ka...paham le jugak...tp nie siang2 buta solek tebal2..ape ke jadahnya...and then baper lama agak2nya nak kena spend masa depan cermin nak siapkan muka tue kan..kan...
.
kalau tgk muka budak tue.. i rasa kalau calit lipstick je pun cukup dah.. manis dah.. kan ayu je kalau natural beauty gitu ;-))
.

7 comments:

Anonymous said...

Salam..
Wei hampeh ko...siap make up dia ko komen...mesti meraung dia kalau baca komen ko ni...ha..ha..ha..esok jgn lupa bg address blog ko ni...kah..kah..kah..

gee said...

Alamak..nama aku tak kuar la kat atas...

Shifu67 said...

amboiii... kooo.. panjangnye ayat kutuk org ni... tarik nafas dulu

hohoho

9lamansanur said...

beb, dia nak lawa juga. Setiap kereta lalu..potential tu..

~0~ said...

dia nak cari jodoh tue kak...tue make up cenggitu...wakakakak

pakcik kordi said...

tk sukex awek mekap2..suka natural..=)sikit2 ok....

faiz said...

gee - nanti kalau aku lalu tol tue lg..kalau jumpa budak yg sama..sure aku kasi dia blog aku..hehe..

shifu - iskhhh... x panjang lg tue..tue baru kutuk version pendek.. ;-)

9lamansanur - betul la beb..potential..haha..

~O~ kalau zaidi jumpa yg mekap cenggitu camane agaknya ek.. ;-)

pakcik kordi - tue la..natural beauty lg umphhh kan..kan...tp x pa la..kita kasi budak tue can k.. ;-)