Jan 13, 2010

awek korea perasan melaram ;-)

.
ada la b4 nie anak buah i yg kat pedas tue, si akhmar tunjuk i satu pic dlm hp dia.. so i thought that was his girlfren.. i pun terus la wat statement..
.
angah : nie ke girlfren kema... melaram kan main...
.
kema : apa plak angah.. angah x perasan ke tu sapa?
.

angah : sapa...?? mana angah tau...
.
kema : kan jua tue....
.
angah : aaaa... (bila i tgk betul2 pic tue. laaa.. anak buah sendiri pun x perasan)
.
so, bila time jumpa najwa, i pun sound la dia...
.
angah : amboiiiii jua...posing kemain ye...
.
jua : posing apa angah?
.
angah : tu gambar yg kat hp abg kema tue..
.
jua : eh...hehe....
.

angah : berangan depan cermin la tue..konon2 awek korea la tue...(sori ek...angah dia kdg2 mulut mmg cam puaka..hehe..)
.
jua : ala...mana ada... (nie mmg jwpn standard dia..)
.
si najwa nie mmg soooooooooo addicted dgn drama2 korea kat TV...mmg x blh miss punya.. la nie sgt menggilai segala yg corak checkers.. baru2 nie dia ada mentioned kat i...
.
jua : angah..aritu kita nampak jam guess checkers... cantekkkkk...
.
angah : erk...guess...?? tue mau 4 - 5 rat tue....
.
jua : ha'a.... tp cantekkkkk.....
.
angah : ok la...kalau PMR flying colours... angah sambar satu utk jua ye.... (sempat la kiranya angah nak simpan 50 hengget sebulan until d result keluar...tue pun kot la flying colours..x kalu...selamatttttttt duit angah..hehe..)
.
i pun x tau kat mana agaknya dia nampak guess watch yg checkers design tue....kalau sok2 x jumpa.. my solution senang je... amik swatch yg mcm kat bwh nie je la...swatch nie pun corak2 dia fancy gak.. lgpun murah la sket...kalau nak guess jugak... rasa2nya kalau ajak acu (mak si mia) tong-tong okeh jugak kot....wat say u acu?
.
.

5 comments:

~0~ said...

hehehe...

sabar je la...

bebudak skang memacam...adikku pun cenggitu kak...

pakcik kordi said...

lawa nak buah..sama dgn mak buah....=) =p
cun !!!!

Anom said...

Ckp ngan jua, klau result PMR dpdt lwn acu dia @ lebih kuranglah mana2(klau convert SRP ke PMR mcm 7A tak? bantailah...), maka acu dia ngan rela hatinya bulelah tong2 ngan angah dia beli jam guess checkers tuu..(bukan stakat jam jerrr tp klau dpat result kaw2 gileeer, silap2 bagi h/p lagi-angah tulun bagitau jua yeeeeee!!)

9lamansanur said...

ayunya Jua..

faiz said...

~0~ tue la..bebudak skrg tervery d expensive kan...

pakcik kordi - haippp...!!! budak seklh tue..x blh kacau..

anom - baik lah...akan disampaikan pesanan acu kepada jua nanti ;-)..yg h/p tue angah x yah contribute kan..kan...hehe..

9lamansanur - beb, ayu...??? tp pali tetap yg paling comel...hehe