Jan 6, 2010

samada pemalas, pengotor or pelupa....

.
cuba tgk gambar tue.. korang x rasa geli ke.. ntah baper ploh ribu bakteria ada kat dlm pun x tau.. masuk ofis on monday nite i tgk mmg dah ada kat pantry mcm tue...meaning mug tue dah duk kat situ since last year lagi..(ceh...mcm lama je bunyinya...) tuesday nite pun ada lg... aikkkk...mana tuannya? cuti panjang ke...?? kalau dah tau nak cuti lelama.. awat x basuh dulu sblm ko berambus kan... jgn harap la cleaner nak cuci utk ko kan...and i rasa tuannya budak keje pagi nie...sbb staff mlm kat our wing tue cuma kami2 je....and if one of us yg punya mug tue..sure dah kena belasah teruk..hehe...
.
masuk ofis mlm kang i nak tgk.. if that damn mug is still there..maka harus lah i bertindak kejam dgn cara men-tong sampahkan dia... x salah kan...?????
.

13 comments:

9lamansanur said...

ish..ish..ish..
dah tak tau apa nak cakap lagi
campak jer ke tong sampah beb! Lepas tu captured photo and buat post lain.
Agak-agak tuanpunya berani ambik ka? Bodo punya olang

Tijah said...

tau tak sapa tuan dia tu. curahkan jer kat kepala dia. hahahah

missCHOKODOX said...

alergik sungguh dgn spesis manusia gni..pemalas..nk minum pandai..same je laa faiz kat opis ni pun ade gak manusia cenggini..leh plak biar benda tuh berkulat bercendawan bagai..gamaknya dalaman org tu pun berkulat berbagai kan..euuuwwwwww...honestly mmg tak leh langsung tolerate ngn manusia spesis ni..

pakcik kordi said...

scan pic u amik ni..pastu tmpal kt pantry tu.

Norizan N Littlechild said...

Iz, simpan sampai tuan MUG masuk ofis, pastu paksa dia minum air jeruk dia tu. Plain ignorant person!

faiz said...

9lamansanur - tue la beb..mmg banyak bodoh punya olang..

tp aku masuk ofis td..mug tue dah x dak la..dia baca blog aku kot..hahaha...

Tijah - tue la masalahnya..x tau sapa tuannya..kalau x aku letak je atas meja dia..hehe..

missCHOKODOX - pas tue lalu plak dia guna mug tue lg kan..walaupun dah basuh tp kalau tgk kulat2 tue..aiyoooo...

pakcikkordi - hahaha... bijak..bijak..cadangan yg sgt bernas..


Izan - kalau kena dgn u..konpim harusssss... tuannya kena minum air tue..hahaha..

Shifu67 said...

ada yg nak buat pekasam kot

faiz said...

shifu67 - pekasam tue blh ke goreng guna pan yg baru beli kat langkawi tue... ;-))

~0~ said...

erkk....nak termuntah

Anom said...

Korang ni....mcm x paham plak..kan that person sedang buat ujikaji biologi tu...apa? tentang pertumbuhan bakteria?

nydia-mama akif said...

yuksss....awat teruk sgt perangai..jumpe je tuan punye cawan ni kasi dia minum jer air tuh...huahuahua...confirm terus rajin pastu....nape jd camtu???ish ish

nydia-mama akif said...

yuksss....awat teruk sgt perangai..jumpe je tuan punye cawan ni kasi dia minum jer air tuh...huahuahua...confirm terus rajin pastu....nape jd camtu???ish ish

faiz said...

~0~ haaa...baru tgk gambar je tue..blm tgk betul2 lg..hehe..

nydia - ntahla..tue yg x tau nak kata samada mmg pengotor ke or pemalas ke..or dia mmg terlupa mug dia tue..

anom - ha'a....byk la ko punya ujikaji..