Jan 19, 2010

baru 3 hari cuti...

moment yg sgt x best pas balik cuti is when you open your mail kan...mmg saat2 yg paling i x suka sbb tgk la... baru 3 hari cuti dah penuh inbox, padahal sblm cuti dah clear suma.. x dak satu merah pun... bukak je LN tgk2 ada 137 mail, which almost 70% is work related la tue.. the rest announcement.. personal e-mail..sori ek.. i x guna office mail for personal use..kalau ada pun very minimal.. ;-)
.
tensi sbb arini mmg manyak keje....tuesday kalau blh dah nak handover .. as of now atas meja berlambak2 lg.. nie pun curi masa nak update blog jap sbb tensi...huhu....menci tauuuuuu... baru cuti 3 hari je.... blm 3 bulan............
.

7 comments:

9lamansanur said...

Beb: Ko nak cuti 3 bulan buat apa? Maternity pun 2 bulan taw. I pun menci tau you akan blah from here. Menci..menci..menci!! Anyway...I am sure you will enjoy your new working place/colleagues/yang penting cuti cuti malaysia. Cheers

~0~ said...

tebal btol emel tue kak...ekekekek

faiz said...

9lamansanur - beb, nak wat camane..we cannot stay at one place 4ever kan..kan..naik kematu aku weii..

saje nak bakar ko kan...nxt mth CNY cuti 3 hari..yehaaaa...!!!!

~0~ tue la pasal..hangen satu badan rasanya nie..hehe..

Capijaa said...

Lama I tak follow ur blog Paiz, apa cerita? Nak pi mana pulak ni??

faiz said...

capijaa - beb.. lama x dongar kabor eh.. ko sihat? bila due? i still dgn d same company cuma berubah lokasi je... nanti one fine day we catch up k...

capijaa said...

Ituler...my pc buat hal mcm2..tak dapek nak online lah..la ni ok sket kot, dah masuk semester 2 mengajor kan...tanduk nak keluar sikit demi sedikit hehehe....

I due May this year, middle month, Insyaallah...tapi baby I pemalu la, scan pun tak nampak boy ke girl

faiz said...

capijaa - baby pemalu cam bapaknya kot..hahaha...

kalu tanduk dah mula keluar abis la student ko nanti beb..skrg wknd balik melaka ke beb? larat ke drive? take care k..