Mar 8, 2010

hilang mood :-(


pagi2 dah hilang mood sbb eksiden.. ada taxi driver berangan di pagi hari agaknya...nak tekan brake tp tertekan accelerator... aiyooooo...
.
tgh dok seronok sembang2 ngan si linda tetiba...gedegang...punya la kuat...sib baik kaki pun pantas tekan brake..x harus keta i jd sandwich...
.
mmg rasa nak marah amat...x kan x nampak kat depan tue tgh jam..org tgh berenti.. ntah2 tgh bersms agaknya..tue yg kalut sampai tertekan accelerator.. pakcik tue kuar je keta terus mintak maaf dulu...kata nak bayar.... i pun ok la...lgpun mls nak wat drama kat tepi hiway yg tgh jam..x kalu sure org maki hamun sbb menambahkan lg kesesakan jalan..
.
so, arini kena bwk keta p workshop to estimate the repair cost...mau tersadai 2, 3 hari kat workshop...adoyai...patah kaki.... huhu...menci tauuuuuuuuuuu....
.

8 comments:

Mr feckry said...

weh nape tak hentak je taxi tu. kalau neo aku dah lama aku lompat atas taxi aku.

pakcik kordi said...

uishh....kete br lg beb....siann..huhu....

embun d tengah malam said...

tenang ya,,dah nk jadi nk wat mcm mn

9lamansanur said...

sabar beb...tapi kalau aku, mau aku pekik kat pakcik tu..kalau bengan sangat la

faiz said...

mr feckry - kalau ikut hati mmg nak hentak je td..tp sabarrrrrrr....

pakcik kordi - x jugak baru...kalau still baru kilang harus meroyan kot..

embun d tgh mlm - ye la kan..benda dah nak jd..redha je la..

9lamansanur - beb...kontrol ayu beb..N kan selalu pesan mcm tue dulu..hahaha...

Mohd Shahrul Hafizi said...

Ayo!

faiz said...

shahrul - aiyakkk......

Mohd Shahrul Hafizi said...

Tak suka betul org yg duk guna phone (without handsfree) masa driving. Sangat bodoh! Lainlah kalau pro sangat ke.