Mar 19, 2010

konpius jap...

x tau la samada i yg x betul or my boss nie ke yg x betul...
.
replied his e-mail dgn dua perkataan je...tue pun sib baik masuk nama dia sekali..kalu x...
.
Joe - noted
.
he replied back :-
your a star
.
oooooo.....email yg aku antar berjela2 panjang...ko jawab either 'yes' or 'no' je... tp yg nie... aiyoooo... mmg la dia nie selalu sgt mengkonpiuskan kepala otak i..
.
pernah cuba call dia sbb ada urgent thing nak confirm... Sametime mmg x pernah online...bila call hp..blh dia reject my call...haram jadah tul la....so, terpaksa la sms..punya panjang lebar sms i..blh dia reply 'n' je.... 'n' jeeeeee...kot aku nie bengap, aku jwb balik '????????' camane? ye la..'n' can be anything kan ;-))
.

12 comments:

embun d tengah malam said...

:)

nydia-mama akif said...

haha...mmg tension kalo camtu....

~0~ said...

wah...misteri sungguh...hahahha

pakcik kordi said...

uiks...apehal tu..hahaha..

Mohd Shahrul Hafizi said...

Kak Faiz:

LOL. Saya rasa bos akak tu nak gurau-gurau kot. Hihihi.

Peace!

Daddy Zuki said...

kdg2 mmg bengang kalau kita taip sms hingga ke 160 huruf tp dia boleh jawab OK. tapi i mmg pastikan gunakan kesemua 160 characters yg dibenarkan. Iyo lahkan, tulis panjang atau pendek still byr 10 sen per sms kan?

faiz said...

embun d tgh mlm - :-)))

nydia - mmg sgt2 pun..kdg2 rasa nak bakar je dia tue..hehe..

~0~ bukan misteri tue..menyeksa akal fikiran ada ler...

pakcik kordi - kebengongan ;-)

shahrul - tue la..akak pun rasa mcm tue kot..baru nak belajar gurau2 kot..tp x kena tempat la plak..

daddy zuki - tue la kan..rugikan bayar sama je tp guna satu huruf je.. ;-)

9lamansanur said...

n for 'no' kot?

pemalas betul boss ko ni beb! Atau dia ni selalu invisible : tido kat rumah

faiz said...

9lamansanur - beb, yup 'n' for no..tp kalau kena org bengap, apa plak 'n' nie...hehe..

dia nie travel sokmo..life dia dlm plane..hahaha.. tue yg bz amat2..x online aku x kisah tp kalau org antar email, respond la cepattttt... supa je cam boss ko tueh...

hans said...

hahahha
sabar2

9lamansanur said...

beb : ko blast jer dia!

faiz said...

9lamansanur - beb, si joe milich la nie beb..huhu...tensi sokmo dgn dia tauuuu....sok2 aku tumbuk je dia..haha...