Mar 11, 2010

iskh...gediks...

we normally have our lunch kat arena food court..nak kata murah pun idok gak..sekali makan dgn minum habis la at least seploh hengget....ada satu hari tue .. i amik air teh o suam ..time bayar terkezut sbb reganya rm1.60..bkn teh tarik weiiiiii.......tp suka lepak kat food court jusco sbb ada byk choice of food dlm satu tempat ;)
.
yg i nak citer nie bkn pasal makanan kat food court..sori ar..terlari tajuk jap tp peristiwa di suatu hari ketika i sedang enak menikmati lunch dgn cik linda kita, tetiba rasa nak tersembur keluar nasi yg kat dlm mulut...nak tau nape???
.
tgh kami rancak makan sambil bersembang2 tetiba dgr ada org dok merengek2 ala2 pelat lg gitu..rasanya si pali cakap pun lg jelas.. rupa2nya ada la couple kat belah blkg we all..agaknya boifrennya beli makanan yg dia x suka.. dok merempan2 la minah tue..nanakkkk..nanakkk.. x mauuu....aku rasa nak lempang je masa tue...ko ckp elok2 x blh ke..?? buruk sgt dah rupanya kalau org tua nak bercakap pelat2 cam budak2...byk lg la cakapnya tp ntah apa2..yg siboipren plak sibuk la nak mujuk.. i bkn nak jd bz body tp dah kat blkg kita duduknya..x mo dgr pun terdengar jugak...meluat ya amat2.
.
tue yg spesis gedik dgn boipren..ada plak spesis yg pantang nampak jantan automatik jd gedik...iskh...tersampuk sawan jantan kot....tiba2 bercakap ala2 manja...ckp sket ketawa..ckp sket ketawa...aiyoooo...ini punya spesis pun ada ka....???
..
frankly, i x kisah kwn dgn tomboi but i juz cannot tolerate gediks or ngada2 or yg sewaktu dgnnya... tolong la... sib baik i x dak kwn2 yg gediks tahap d max mcm tue....x kalu..harus ada yg dah kena terajang awal2 kot....dusyummmmm......
.
p/s gediks sket2 ok la... i pun kdg2 ada angin gedik gak.. tp tgk tmpt la kawan.. x yah nak tunjuk2 kat public..hehehe.....
.

7 comments:

Mohd Shahrul Hafizi said...

Kurang kasih sayang agaknya. Hahaha.

pakcik kordi said...

lempang aje..senang...nyampah gedik gitu!@

embun d tengah malam said...

tul tu..lau over gedik pun tension gak

Sue M said...

ada 2 categories - 1- yg dah besar pjg nak manja ala2 budak kecik pelat2 bagai .. mmg berbulu tgk 2- yg sbnrnye masih kecik , tp lagak mcm org besor .. cool la kunun tu.. ni x berbulu tp risau lak tgk bebudak ni...

~0~ said...

kalo la sy boiprennye...mmg aku makan je...dulik la dia...hahahhahaha


sabor ye kak....

faiz said...

shahrul - agaknya la tue kot..tue pasal ngengadas nyer lbh..hehe..

embun d tgh mlm - apa2 pun kalau dah terover2 mmg menyampah kan..kan..

pakcik kordi - sib baik anak org ;-)

sue M - yg 2nd category tue kalau betul cara x pe..x kalu haru biru le jwbnya...

~0~ kan..kan..kalau akak pun...x mo makan.....sudah la....

pakcik kordi said...

hahaha....