Oct 15, 2008

RM100.00 iN my PuRSe - Part II


baru semalam aku berangan2 whether aku blh survive ngan RM100 in my purse.. tapi rupa2nya tak kesampaian...kena jugak amik duit kat Mr Harimau..byk hal la plak yg aku nak kena buat. Saturday nie...aku nak p servis center...
  1. tue side mirror aku yg hilang nak kena ganti.. cost x sure la plak baper...
  2. keta pun dah nak kena servis...
  3. alignment / balancing pun kena buat gak tue....stereng dah tak selari..hehe.. ganasss.. guano demo...
  4. kat rumah td hujan lebat...tempat kaki front passenger bertakung air...apesal la plak????tensennya...air hujan masuk ikut mana la agaknya.. Aritu jadi mcm tue jugak aku ingat tingkap x rapat... tp tadi kena lagi..boleh bela ikan tue...tensen tul la....

tue baru pasai keta je... lain2 contigencies... aku x tau lagi...so the conclusion....usah harap la nak survive with rm100 until next salary ..

5 comments:

Mrs Megat said...

Hello, memang ada hari hari yang everything seems KO!!... Sabar ajer la

Cintawinn said...

nak lawan I?Bulan depan = nak pindah umah+renew roadtax+major service keta.All in one time okeh!Errr..boleh saya berkenalan dan berkenakalan dgn Mr Harimau??

only me said...

aiseh adik winn...lu memang menang la...btw, kamu juga punya Mr Harimau bukan..??

haaniiali said...

Oh sahabatku :)
kembang kuncup aku menjegah blog ko
Welcome
diam diam jer eh
but keep it up darl
lovely one :)


Hani @ Somethin' Light

only me said...

hello ha...thank you..hopefully x hangat2 t**k ayam la ek..knowing me..hehe..btw, saya budak baru belajar ;-).. so, when is our next visit to Crossroad??