Oct 15, 2008

WTF..!!!!!

there were few things yg buat aku rasa bengang sangat..balik keje semalam sesampai je kat rumah, bila aku nak park keta, aku tgk keta sebelah dah masuk dlm kotak aku... yg sebelah plak lagi ngam2 atas line..aku bengang dah nie.. aku x peduli.. aku masuk jugak.. aku x peduli camane driver keta yg share kotak aku tue nanti nak masuk... pandai2 la ko ikut la belah passenger or whatever.. i just don't care... ada beberapa perkara yg aku kadang2 x puas hati pasal perangai org nie..

  1. nape x boleh park keta properly.. inside your box.. ikut suka je...especially kalau kat kedai2 mkn ke... kalau blh nak cari parking yg paling dekat walaupun double park... susah2 sgt parking je la kat dlm kedai tue..abis citer..

  2. nie yg aku selalu nak marah... everytime I buy my Fillet O'Fish kat McD... nape cheese tue x leh nak letak betul2.... mesti senget... kdg2 separuh cheese terkeluar dari kawasan....

  3. pas baca newspaper, nape x blh nak susun balik elok2...nape mesti berterabur..keje senang mcm tue pun x leh nak buat ke..????

  4. kalau dah pinjam barang orang, nape x reti2 nak pulang balik... nak buat reta ke...???perangai belanda betul la..

  5. lagi satu, kalau amik satu2 barang tue..nape susah sgt nak letak balik kat tempat tue semula??

  6. on and on and on....... kalau aku nak list suma... satu page nie pun x abis..

pas tue masa on d way nak p keje td.. baru aku perasan cermin side mirror aku hilang.. case je yg ada..cicir kat mana la plak... nie pun satu kes jugak... last day posa aritu masa kat kg..on d way nak p bazar ramadhan..ada la satu keta tue..yg nak take over motor at corner...macam la nak take over kapal terbang....mkn jln sebelah.. pe lagi.. our side mirror berlaga.. nasib baik opposite direction..kalau x mau je aku p kejar dia...cermin x pecah tp terjatuh dari hook dia.. so aku dah sangkut balik should be okay la pas tue...dah nie hilang la plak..x kan la cicir kot.. so dalam keadaan hujan yg lebat tue.. dgn right side mirror yang x de...aku pun terpaksa la memandu dlm keadaan paling berhemah....x berani la suka2 nak take over kan...nak cilok2 lagi la x blh..tapi hati geram nie..geram ya amat....


2 comments:

Cintawinn said...

Alaaa..asik nak marah je.Marah,lempang,marah,lempang.Faiz garang sbb tu saya slalu panggil dia KAK FAIZ sbb takut kena marah.hehehe

only me said...

tau x pe..hehe... garang x pe asal hati mau baik beb... (baik ke????)