Oct 10, 2008

TGIF...

yahoooo..... finally here comes Friday..weekend nie aku rasa cam nak membuta puas2 tp diary tue cam penuh je la plak....urghhhh....letih la weiiii.... sok ptg nak p tgk Mia Zara lagi kat spital and terus amik my mum yg dok menemankan my sis since admitted on Wednesday.

Sunday plak ada invite my fren's celebrate birthday anak sekali la ngan open house...makan lagi.. and lagi.....and sekaligus la ngan reunion member2 zaman belajaq dulu...tp aku nyampah sket nak jumpa mmbr2 lama nie coz selalu dpt statement nyakitkan hati ' gemuknya ko skrg nie.......' hellooooooooooooo...... at least I can still wear jeans and look sexyyyyy...OK.... :-)

2 comments:

Cintawinn said...

ish ish ish..x bes sungguh kawan2 u tu.Ada unsur2 dengki ker statement tu?

only me said...

bkn dengki..dorang sebenarnya suka...iyelah dulu aku size jari kelingking..kang size ibu jari..huhuhu...