Oct 11, 2008

tempat lepak aku @ my nest


well..bila balik keje...i actually spend most of my time here...kalau tak tengok tv..tv plak tengok aku..hehe...tapi kalau pagi....matahari masuk tepat ikut sliding door...panas tue... tp x pe la..matahari pagi nie sebenarnya good for the skin...vitamin beb..

pagi nie..sesampainya di rumah..aku pun ngadap lappy jap...doing some editing to my blog..maklum la mana blh terus tdo pas having heeeaaavy breakfast kan....around 9am aku pun pe lagi..tarik my red blanket and continue with my usual routine...lepak tgk tv..then tv plak tgk aku ;-)) sedar2 kul 6pm...amboiiii...lena tdo naa....patutnya nak amik my mum kat Damansara Damai ptgnya tp my sis dah bgtau - x yah amik mak...nanti bentong antar dia balik - tue yg tdo x sedar diri..al maklum la..for the past 3 days aku tdo less than 2 hrs tawww... so paham2 la...

so, segala program yg telah dirancang for today nampaknya automatically terbatal lar.....nie pun rasa ala2 cam ngantuk je lagi... :-))

bilik tdo aku nie...jarang bangat aku gunakan utk tdo..selalunya pun utk mandi..of course la..attached bathroomkan..and bersiap... i have black curtain in the room taww..dulu ingat bila tdo siang blh la bergelap ala2 malam tp sinaran matahari tetap nak menjenguk ke bilik ku..though ada day curtain pun tp still x cukup...so, in one of my to do list.. - to get a thicker day curtain...hehe

2 comments:

Cintawinn said...

so..open housenya biler??

only me said...

my nest tue open selalu...so, bila nak datangnya ;-) tp kalau pot luck pun ok jugak kan..??