Jun 3, 2009

satu utk kau..satu utk aku...


baru nie i p shopping, actually nak cari brg lain tp terbeli brg lain la plak....(biasa la tue kan....).. before nie Un. T pernah pesan kat I, kalau p shopping, tlg carikan sandal utk dia yg dia blh simpan dlm keta, senang nak guna kalau singgah solat... so, i pun terjumpa la satu sandal di salah satu kedai kasut yg byk2 kat shopping complex tue...dlm dok menerai...i rasa cam best la plak bila pakai sandal tue..and finally, i decided to get two pairs...ala..consider unisex sandal lor....one for Un. T and another one for me la...hehe...though the smallest size yg ada was size 5 (for guy punya size nieh.. bila i pakai still longgar).. i tetap amik gak....sbb mmg best bila pakai and plak tue ada strap yg blh ditarik ke belakang..kalau nak wat cam selipar.. biaq je la strap tue kat depan..


ikut suka la nak pakai cara mana pun.....(digayakan oleh model selipar)

tapi kasi la kasut or sandal yg berstrap bagai kat i... selalunya ia akan berakhir begini di kakiku.....




tue....strap dah duk bwh kaki je.....hehe...sarung je senang haih...



4 comments:

Anna said...

Beb:It looks so comfort! Memang sesuai for you and T

faiz said...

beb - selipar tue longgar la..nyampah tul..asyik nak tertanggal je bila pakai...

Anna said...

Beli lain la...

faiz said...

yg i beli tue d smallest size la tue..huhu...