Jun 23, 2009

my cupcakes...

last week ada tempahan cupcakes... ceh..ceh..dah start biz nampak..hehe... sket2 blh la...pelan2 kayuh ek...byk2 amik kang takut x mampu plak..nak mendeco pun tgn keras lagi ;-) so nie la antara permintaan yg telah dipenuhi for last week...


nie from Pija celebrating their 2nd anniversary... balik dr amik cupcake nie si pija terus p jmpa doc sbb x sihat and disahkan pregnant...alhamdullilah.....


order fr veani's cousin sister for pot luck at her ofis...next week ada nak tempah 60 biji lg...sib baik theme bebas...


veani lagi - for mkn2 with the family & kids...




chitra with aquarium theme in conjuction with father's day, moon pun... father's day jugak tp mintak theme chelsea...adoiiiii... jenuh nak men'draw' logo chelsea tue ek..apa2 hal pun jersey Lampard ngan Ballack tetap ada okeh... and yg butterflies tue saja buat for abby (Maz's dotter)..

.
haaa.. yg nie plak order from alia, sempena hari bapa and hari jdi to ayah dan k. anisnya.. satu lagi Happy Birthday to Mr K...amboiiiii sapa Mr K tue alia oiiiii... d next daynya dpt sms fr Alia kasitau cake tue sedap...alhamdullilah and suma org suka and dia and Mr. K pun dah declare couple..ahah...berkat cupcakes akak ke alia..hehe... pas nie nak order lg katanya ;-)



frankly, i was having fun decorating those cuppies.. seronok playing with colours cuma tang part nak mengemas tue la...alahaiiii... ada sapa2 mau jadik bibik part time ka...????

..

p/s bila la agaknya nak wat cupcakes utk anak angkat i nieh..lama dah mintaknya.. memula kata suh wat masa birthday dia nanti in september pas tue tiba2 kata auntie faiz x yah la tunggu bday kita.. buat la skrg dgn nama kita....alahai syg oiiii....bila la agaknya nak jumpa dorang nie...rindu betul... last jumpa in march... lama dah kiranya tue... yg si abang plak tiap kali call merengek2 ajak mkn tom yam.... (maap byk2.... mak angkat korang nie la yg bz semedang..ntah apa kena la agaknya... Insyallah soon k....)

10 comments:

nydia-mama akif said...

wah..dah buat biznes dah kakak kite nih...congrats...nak tempah gak la nanti...hehe

faiz said...

nydia - boleh jeeeeeeeeee ;-)

gee said...

salam...wei datang laa umah aku sabtu ni...tp tu laa...dtg ujung bulan gaji taki masuk lagi tu....dah la tipah tertipu ngan spec ni...apa2 pun..durian tetap aku bwk ko utk makan...

Anna said...

Beb:Baby cuma makan the cream aje. Lagi sekali air tangan ko ni memang ngam la. August: Order from me ok...untuk hubby

faiz said...

gee - harussssss....aku nak mkn durian puas2 sambil melaram sunglass baru..ahahaha...

Anna - beb, next time belen2 frosting tue aku kasi tapau utk baby la ek..hehe... ogos rasa2nya kita ada lg ke kat sini..hahaha... anyway order ttp diterima walau dimana saje ;-)

Anonymous said...

makan durian pun nak pakai sun glass kerr.. bebaik kang tercucuk duri kang..

diana_beads said...

Waa, berseni tangan Faiz mendeko cupcakesnya itu.... Yummy... Paling suko tengok cartoon tu... peh ni bueklah ben 10 ko, ultraman ko..

*terliur sebona e' ni.
Baju dah siap lum? Gee nya dah sampai dah ni..

faiz said...

anonymous - tercucuk duri x pe sakitnya kat luar jgn termkn duri sakitnya kat dlm....kwang..kwang..kwang

diana - ben 10 or ultraman kalu wat edible la...haha..nangis nanti nak deko..
baju gee dah smpy??? jeles nieh...i punya x lama lg siap la kot..huhu..

::narita:: said...

akak...
comelnyeeeeee...
bole order keee nie..

faiz said...

narita - nak order ke...??? blh... bila blk M'sia...??? hehe...