Jun 10, 2009

insiden di subuh yg bening...

abis keje pagi td rasa ngantuk giler... so kuar je dr lift tue jalan pun rasa dah cam org mabuk todi ...tgk guard yg biasa duk kat reception tue cam biasa la...terbongkang je kejenya.... so, while on d way nak menapak ke keta tue...tgh jejalan...tetiba je...ooppsss...terjelepuk la plak tiba2 kaki sebelah kanan nieh....laaaaa......cilakak tul la....
>


>


>


>


>


>


>

>




tue dia...rasa yg mengantuk giler td terus hilang tetiba bila i tengok laaaa.....tertanggal rupa2nya sandal ku itu..... tp i heret gak sampai ke keta walaupun jalan terjengket2... masuk je keta pe lagi... nak kasi sama level sandal tue... i tanggalkan yg lg sebelah...amik ko... puas hati aku.....
.
so, moral of d story here iye la...jgn la suka menyimpan kasut2 di dlm keta okeh.... panas bahang dlm keta tue akan menyebabkan kasut2 menjadi lekang......haih...sib baik kena pepagi buta cam tue.. x de org nampak.. dibuatnya la kot tgh shopping ke... x ke haru biru jdnya.....
.

4 comments:

nydia-mama akif said...

mak ai..ganasnye ko faiz..sampai tertanggal tuh...tergelak i tgk keadaan kasut itew...hehe,kite kene slalu belajar control macho bile keadaan begini terjadi,sbb kasut ni mmg selalu je buat hal...tersadung terjelepok tu mmg biase.....hehe

Anna said...

Beb:Lu apahal. Baru nak puji your sandal itu.Ini mesti kes berjalan dengan pantas dan ganas

gee said...

Confirm memang ganaz...

faiz said...

Nydia/Anna/Gee - kalau x ganaz and brutal..bukan faiz ler namanya..hahaha....
tp still control ayu.. (p/s nie N yg selalu ckp tau..hehe)