Jun 5, 2009

tiramisu....my first try

i mmg suka tiramisu and in fact i juz luv makanan yg ada cheese.. so aritu ntah hangen apa yg sampai..teringin nak cuba buat benda nie.. dan ni la hasilnya...rasanya mcm kurang menjadi tp masuk mulut sodap je...hehe... and another thing, i dengan sesuka2 hatinya telah menambahkan lagi jumlah cheese ke dlm ramuan itu...so imagine la how cheesy rich my tiramisu tueh....

dan perlu diumumkan di sini 1/2 of the bowl tue... i ngadap sorang je... and diulang dgn sekuat2 hatinya... I NGADAP SORANG JE..... huhuhu.... terlebih sudah... and i bawak jugak ke ofis for our tea break munchy...so kengkawanku...mari la kita gemuk bersama2 okeh....


4 comments:

gee said...

faiz....klu mcm ni laa...jgn berangan laa nak kurus....kui..kui..kui

Anna said...

Beb:air tangan ko memang sedap giler. Apa yang ko masak and bring to office, memang wonderful.2 thumbs up.

Hani said...

hah nih kekawan dan menyahut
akan kami datang ler nih
siap siap sedia la ya
hikhik :)

faiz said...

Anna & King - mekasih2...u x puji2 pun x pe..i still akan bwk makanan ke ofis gak..hehe...

McHa dearie - for d next session of mkn2..meh la kita bersama2 menggemukkan badan eh..