Jun 24, 2009

pose gedik2 melaram sunglass baru...ahah..



suka ke????... bukan suka kat cek la...suka ke kat sunglass baru tue...haaa...kalau suka p la jengok2 kat SAZ (click kat SAZ tue..nanti blh direct ke blog dia)... ni sampai via Pos Laju smlm.. berbaloi la tunggu 3 - 4 weeks sbb i hepi sesgt dgn my new Etienne Aigner s/glass nieh... cheaper than if we buy here lor...So, what happen to my Cyber Eyeworks yg beli kat KK aritu..... nak lelong nieh...going one..going twice...going..going...gone...............
to Un. T..hehe...
Cyber tue unisex so dia pun blh pakai gak....
.

8 comments:

gee said...

wah..cantik2...aku dah pokai laaa skrg..cukup laa sunglass Guess yg aku ada..hu..hu..dah lama sama harga ngan spec yg aku baru buat tu...wei..ko pegi kat fp aku baca komen dr hamba allah..terkedu jap aku...hu..hu

faiz said...

gee - x pe la..sapa pun hamba allah tue..teguran dia ikhlas..suka or x suka, kita kena la terima..betul tak..??

Anna said...

Beb: It suits you la. T juga yang dapat benda yang ko tak suka. Tak patut tau!!! Go Un T!!!

diana_beads said...

Ewah... cantiknya ber+ cun lah akak kita ni, Cantik, skrg pesen melengkung lokap kek muko (ala2 mato lobah) Hahaha...... Diana pon suko gak spek hitam ni, baru jo boli... Tapi mcm tak sesuiz dng muko plak, susah bona nak cari yg sepadan!! Spek pkai hari2 kek ghumah pon bingkai budak2!! Hahahahaha

nydia-mama akif said...

betul..betul...it suits u la, suke tgk..

Capijaa said...

Mcm nampak dah kurus sikit muka tu, betoi ke? Ke spec kau tu boleh merobah muka? Hahaha

faiz said...

Anna - beb, mana aku ada wat camtue...x baik tau...hehe

diana - pesen mcm tue elok tuk muka yg lebor2..haha...kome tu kecik molek..tenggelam le jwbnya ;-)

nydia - bestkan spek tue..nampak kecik sket muka ku..ahahaha...

capija - amboiiii pengantin baru kita nie.. amacam life?? seghonok ye... beb, muka kurus tue actually teknik beb..teknik kena betul..hahaha... dan itula ideanya guna spek besor2 cam tue.. utk mengecilkan muka..kwang 3x...

Sunglasses said...

Nice sunglasses, may be you can visit in my site www.essentialbeautystore.com, Other sunglasses and many information about this can find if you like of your blog. Please visit this site.