Oct 20, 2009

Celcom oh Celcom

before nie kan Celcom ada offer discount for voice call... recently ada offer lg.. nak increase my credit limit... tp kan dah kata aritu.. i nie pengguna sms tegar... so kasi la free sms ka.... or at least free sms from 019 to 019 ka..... iskhhh.... x de makna nyer la....
.

rm500 credit limit pun x pernah abis guna...nak increase lg ke rm600...??? and their offer was declined immediately :)

.

kata dah kan... i nie more to sms .. nie pun x abis wat hsekeeping lg...wat sekejap tinggal..wat sekejap tinggal....

.

i set save sent messages bukan pe...kdg2 ada sms tue kena simpan for few days...just in case nanti nak refer balik..tp bila dah penuh sgt kdg2 kasi clear suma sent items , pas tue bila something came up, nak refer balik, sms dah kena delete plak.. biasa la kan... selalu mmg mcm tue..bila ada kita x guna pun..bila dah x ada..time tue baru la kelam-kabut cari....tp yg i mmg betul2 nak save, transfer la ke saved item folder..kan..kan...

.

6 comments:

~0~ said...

diorang meniaga lebey...kekadang nyampah pakai hp nak pakai public phone je....

faiz said...

~O~ ha'a...mmg kdg2 rasa nak guna public phone je.. tp byk yg kita jumpa kondisi public phone adalah ditahap sgt menyedihkan.. vandalisme yg x pernah berhenti2...

Shifu67 said...

kalau ada 'awek' hantas sms... tak leh save... kang jenuh bejawap... hehehe

sue said...

tu dia save dkt 1K tu... apala bahan2 bukti yng di kumpul tu..fhm2.. i do keep , sweet one especially.. hehehe

by the way sue M dah jadi sue je bila register dgn google.. hhee

pakcik kordi said...

aii suke bckp dr sms..malas la waks...huhuh///..so klu ade free sms br la suke ye..=)

faiz said...

shifu - nie konpim hp lock sokmo eh..hehe..

sue - yezza..kan senang dah jd sue je..

ha'a.. normally kita keep d sweet one la..hehe.. bukti kuat tue sue ;)

pakcik kordi - kdg2 sms nie bagus gak.. kalau lupa blh refer balik :) tue pun kalu simpan la...