Oct 18, 2009

Kolam competition

in conjunction with Deepavali celebration, our ofis ada la buat kolam competition and the winner was announced last Thursday, dan nie la winnernya... cantikkan..and the kolam was displayed kat entrance.. so, sapa2 yg nak masuk building tue sure akan nampak 2 ekor peacock nie dulu.. ;-)
.

suka sgt tengok.. mmg ramai yg puji kolam nie....and the colour combination yg sgt cantek..

.

yg nie plak hasil day staff at our wings.. peacock jugak kot..?? tersgt la berbeza dgn yg gambar yg kat atas kan..hehe... kdg2 bila lalu tue saje je nak buat ala2 tersepak... ater..sakit mata je nengoknya....bleh gitu...hehehe...

.

5 comments:

~0~ said...

jgn sepak kak...xbaik..hehehe
sekurang-kurang ada usaha nak buat...hahahha

Inagatkan tadi pertandingan terjun tiruk dalam kolam...huhuhuuhu

Tijah said...

keh keh keh. ingat pertandingan korek kolam ikan tadi

Shifu67 said...

tu burung merak tercabut ekor tuuu... hahaha

Anna said...

tak patut, yang tak cantik ko buat buat sepak ya. patutlah sang peacock menjerit

faiz said...

~O~ - ha'a kan...at least dorang ada usaha jugak kan..kan..

nak wat terjun tiruk kat kolam peacock tue pun boleh jugak :)


tijah - org skrg bela ikan dah x korek kolam jah.. org pakai kanvas or tangki je...hehe..

shifu - tercabut ekor sbb kena sepak..huhu..

anna - beb, cam x biasa la plak..hehe...