Oct 3, 2009

uikh...cam tau2 je la plak...

baru je i wat entry bengang pasal celcom kan... aleh2 smlm dpt sms from celcom giving 50% discount for celcom to celcom voice call tp 2 hari je...smlm ngan arini..nak kasi pun cam x ikhlas jeeeeee....
.
tp apa barang 50% discount...my 500 minutes per month tue pun x pernah fully utilise..x de maknanya pungggg..............
.
kasi la 100 sms free ka...baru la ada makna... yup...i mmg pengguna sms tegar walaupun x suker...ater...dah org suka nak sms lg dr call... i pun kena reply sms la jugak..
.
tue pun sib baik si N dah history..kalau x..sms dia je satu hari berpuluh2....sapa nak jawab tue....???

.

p/s dlm archive ada kat 500 sms N je...tue pun dah buang separuh sbb memory full. simpan tue pun sbb mana tau kot2 ada perkara berbangkit, blh jd bukti..hehehe....

.

6 comments:

pakcik kordi said...

pakcik is 1st!yeah!!!padan muka abang besi.ceh..nyampah aii dengan beliau.sering menyakat pakcik..hmm..

byk nye sms N?nt terima lah sms dr P...nk tau sapa P?pakcik kordi la..kah kah kah!!!

celcom tkt la tu sbb awk dh mula mrh kt dia..tu dia amik ati blk tu....hehehe...

abang besi said...

ntah pe2 la pakcik kordi nie!nk kena pakcik ni kang....

abg besi jarang sms...mls nk menaip//tpon murah n kecik sgt...keypad pon dh menggelembung..rosak dh...huhu...

pow tpon pkcik kordi je la sng kn waks...kah kah kah!!

Shifu67 said...

kalau hati dah menciii berokban tu... tuan berokban bagi hadiah pun tak de makna kannnn

Norizan N Littlechild said...

Maafle semua, ye. I mmg takde major problem ngan CELCOM since 9 yrs using it, except bila CELCOM line completely down (mcm mlm Raya yg lepas). So, will keep my CELCOM line for now. My "BEROKBAN" pun, so far, OK. (I am a new user, coz as you said, senang bawak jalan2.

Sue - kat rumah Bonda K Izan tak perlu nak pasang INTERNET coz dia bukan nak pakai pun. Silap haribulan si Bibik yg leka nanti. hehehe ......

Iz - Since we migrated to DiGi, byk sgt problem-nya, especially with the coverage, & users asik complain je. BOSAN! Yes, "migration" fr MAXIS & CLECOM to DiGi adalah angkara SM Procurement yg terlebih pandai tu. hehehe .....

Anna said...

Wah..wah..wah..banyak text from N. Ko orang ni gila ke apa? Ni mesti kes setiap minit ber sms...haru!

faiz said...

pakcik kordi - guna public phone pun blh antar sms ka..?? mcm tue kalu i nak tukar guna public phone je la..huhu...

abg besi - ha'a...setuju sesgt tue..pow je tepon pakcik kordi..dia ada byk kan..

shifu - itu la yg sebenornya..bila hati dah x suka..byk la alasan tercipta..ewah...

zan - i punya celcom line tue since zaman BPC la tue..think they should do something la to appreciate long term user mcm kita niekan..kan...berokband tue plak..rasanya nak cuba tukar ke P1 Wimax la..apa salahnya beralih arah pulak kan..

anna - tue time giler dia sampai mcm tue lar..x renti2..tgh2 mlm pun blh bersms tue yg aku pelik sampai le ke arini...hmmmmmmm....
x pe la beb..wat is past..is past la kan..cuma sampai ke saat nie aku masih tunggu perkataan 'maaf' dr mulut dia..kalau x mmg aku x puas hati sampai bila2...