Oct 14, 2009

patut tak kalau i marah...

pagi td time tunggu saat2 nak balik..tetiba ada la someone ping me...kot ingat one of the admins kat US tp rupa2nya ntah sapa2 dari India..x de apa tujuan pun.. just for a casual chat...nak tau pe first soklan dia...
.
mamat tue: muslim?
.
saya: yes... y?
.
mamat tue: how old r u?
.

uikhhhh...apehal plak tanya umur nieh... since i never lie abt my age...so juz tell him the truth la... nak tau pe dia jawab...
..
mamat tue: you are liar....
.
eh....angguk kau la..apehal plak aku nak bohong kat kau....suka2 mak bapak kau je kata aku bohong kan... i tau dia tgk my photo yg kat dlm bluepage..so i tanya dia balik..
.
saya: how old do you think i should be based from the photo in the bluepage?
.
dia: 25...
.
ahahaha... pas tue dia blh tanya apa tujuan i letak gambor lama kat situ...
.

nie yg aku nak marah nie....alllooooooo............ that photo was taken 3 years back la.... bukannya 10 years back...i pun dah mula la get irritated.... lu apahal... lu ingat Bluepage tue apa.... ruangan mencari jodoh ka... kot nak cari pun p la cari yg kat India jugak...x kosa dah cek nak layan.. ada lagi 10 min nak chow nie.. pe lagi offline je la....hehe....


gambar yg dipertikaikan.. ada rupa 25 tahun ke? mmg mamat tue tahap rabun melampau kot....

.

7 comments:

~0~ said...

cam 18tahun kot kak...hehehehe

Anna said...

Beb: Take that as a compliment and toksah layan lagi. Membuang masa menjawab soalan bebudak. Layan cari resepi lagi bagus.

faiz said...

~O~ yo la 18 tahun... 22 tahun yg lepas..hahaha...

anna - beb either aku layan resepi or aku layan farm aku dlm facebook lg best...

Shifu67 said...

memang sahhh mamat tu rabun tahap gaban... marah dia.... marah dia...

ni pic masa lepas spm kannnn...

pakcik kordi said...

eh...mcm 18..eh 8 thun..eh....huhu....cun ah!!!wargh!!!

faiz said...

shifu - ha'a...pandainyerrr....


pakcik kordi - kalau tepek gambar gabrielle lg cun kan..kan..

pakcik kordi said...

ahak ahak ahak!!!wek888x....