Jul 21, 2009

kAU KejAR Ku LaRI.....

iskh... apa la entry i kali nie kan.... tp tue la juz nak kasitau kawan yg kat luar tue.. x yah la penat2 and buang masa nak kejar cek... sbb i nie x suka di kejar... i lbh suka mengejar...muhahaha.... more challenging eh....
.
tp kalau rasa nak tunggu gak.. up to you la...jgn sok2 kata kita buang masa awak plak kan..kan...

.
tapi kalau depa nie yg kejar....cek sukerrrrrr......huhu..hensemmm.....

.

dan cek nak sampaikan ucapan mesra utk my TTM....rambut dorang x putih punggggg.....

.

6 comments:

Shifu67 said...

nak ajak main kejar2 la ni eii... ke main polis sentri

faiz said...

shifu - ok gak tueh main polis sentri.blh xcercise sekali..galah panjang pun ok gak ek...blh acah2..hehe..

Anna said...

Beb: Sape yang kejor ko atau ko yang mengejor orang? Kalau orang yang kejor ko, ko tak suka, bagi pelempang jer when he came nearer.
N: Category mengejar or dikejar??

faiz said...

Anna - sbb org kejor ler aku rimas...kalau aku yg kejor x pe..hehe.. N category mana ek..jap nak recall..memula dia yg kejor..pas tue sama2 kejor..blh gitu.??? muhahaha...

Anna said...

Ayo....now sampai tak terkejor la!!

faiz said...

Anna - hahaha..now dah letih nak main kejor2...