Jul 23, 2009

saya adalah sgt bengang pepagi td...

pagi tadi time dah siap2 tukar uniform nak masuk tdo tetiba i got 1 call...eh.. unregistered #...sapa la plak call pepagi buta nieh.. 7 lbh tue pun kira pagi la jugak ye tak.. so i pun jawab ler...laaaaa....mamat nieh rupa2nya... aritu sibuk nak jumpa tp i dah kasi xcuse i byk keje nak buat la masa tue.. maklum la i kan dah wat part time baking..hehe...this time i terkantoi la plak jwb his call sbb he was using d other #.. call pepagi nak jumpa and according to him he is already in Kajang...what..???? i pun mula la naik hangen.. eh.. i nak tdo la.... nak jumpa gak kejap je pun x pe.. so, memikirkan yg dia tue mai dr jauh.. terpaksa la gak i bangun balik bersiap2 nak kuar.. bfst la kunun... kalau x kang dia crash boom bang otw back to JB... x rasa guilty seumur hidup i nanti...hehe..
.
sila ambil perhatian: ini bukan saya okeh ;-))
.
i nie biasa la kalau marah or x suka.. it will show on my face..mmg x blh nak sembunyi punya.. and mamat tue blh tegur lg tue.. u cam marah je... (hello.... mmg aku marah.. nie patut time tdo aku tau...dah la smlmnya i x cukup tdo..) so ok la sembang lbh kurang.. dia je la dok pot pet pok pet.. i selamba je kunyah roti bakar dgn muka yg tanpa perasaan... bila jarum jam tunjuk je kul 9am.. ok la i nak balik nak tdo.. ptg nie i ada cupcake nak siapkan....huhu... zalim x saya..?? kesian plak tgk mamat tueh tp nak wat camane.. kdg2 kita kena jd hati kering dr giving people false hope kan..??? biar la org nak marah i skrg dr maki i berbakul2 di kemudian hari...

.

7 comments:

Shifu67 said...

tak cukup tido buat adunan kek eii.... apasal ko tak bawa sekali tepung, kacau depan mamat tu.... hehehe

berapa cupcake sebiji?

faiz said...

Shifu - bukan pe..i nie abis koje kul 5.30am..maklum la nite shift.. tue la lain kali i suh mamat tue aje yg bake..hehe..
btw, cupcake price depends pd size and deconya..

nydia-mama akif said...

wah..sanggup turun dari JB tuh....gi mana itu?hahaha....

faiz said...

nydia - ada course katanya in KL..so sambil2 la tue..hehe...

::narita:: said...

yeap kak..
penat gak kadg2 nk jaga ati org kak.

faiz said...

narita - betul..mmg penat asyik nak jaga ati org je tau..ati kita sapa plak nak jaga kan..kan..huhu..

rockmetaller said...

sapekah beliau itu?kenapakah dilayan sgt org itu sdgkn diri sdr merana...huhu...