Jul 1, 2009

when d hp line is barred..

my hp line was barred smlm...biasa la kes lmbt byr bil kan... asyik dok tangguh2 je...nak p byr smlm rasa mls tervery la plak nak kuar rumah..so bila dah hp kena barred...nak buat apa...buat bodoh je la kan... haha... and ntah kenapa la plak ptg smlm byk la plak sms yg masuk.. cek nak reply camane... kalau urgent sgt..call je la ye tak...

and our pn manager plak since dr petang her sms n call x berjwb.. (bkn sengaja la...i x perasan la beb.. maklum la hp vibrate..) tetiba je her sms to me berbunyi- hey walid.. i'm otw la.. wah..wah.. asal marah je ko panggil aku walid ye beb.. huhu... actually walid is my panggilan to Un. T :-))

4 comments:

Anna said...

Hey beb: Ya la, how aku tak geram..bila phone barred, ko still can pick up call kan. Ayo, berbuih buih mulut aku membebel sorang mengenangkan nape ko tak pick up call. Dahla sengsorang, apa apa jadi, sape yang susah, walid ko jugak yang susah....
Hidup walid

::narita:: said...

ehehehe..
besela tue kak..
org yg pkai pre-paid..
kalau tetiba tgh2 mlam kdt abes..
snyap jek pndang hpon..uhuhuh

faiz said...

Anna - aku ok je beb..dun wori eh.. apa2 hal pun sure walid aku akan wori dulu..hehe

narita - ha'a..pandang sepi je la kat hp tue kan..kan..

rockmetaller said...

i pon serik jgk byr bill lmbt..3x dh baRRIng..huhu...pastu tk wat dh....cpt2 byr!heheh