Jul 30, 2009

when i'm in 'M' mode

memang i'm in 'M' mode skrg nie.. know what 'M' stands for? M = malas... tue dia.... malas segala2nya..vitamin 'M' dah berkepuk2...dah jd tepu heh...
.

ah..heaven sungguh lepaking like this ;-)
.

  • baju2 yg dah collect dr laundry still duk kat dlm plastik lg....ada 2, 3 plastik tue ha...x tau bila nak punggah haih..tunggu abis stock yg tergantung tue kot..

  • lantai umah rasanya dah beberapa minggu x mop...bkn la i nie rajin mengemop lantai tp x tau pesal cepat sgt rasa melekit2.. tue pasal i suka pakai selipar dlm umah ;-)
  • peti ais dah kosong.. stok makanan dah tinggal sket.. nak kena penuhkan tp nak p tesco pun malas...
  • kasut2 dah penuh kat rak kasut luar tue... patutnya kena simpan balik kat dlm tp malas kan... org mesti pelik...duk sorang je tp kasut cam ada 10 org dlm umah..hehe
  • nak p cari sandal/kasut baru pun malas... uikhhh...ada ka org mls shopping... ?? kena cari sandal baru sbb yg ada nie dah x best pakai...i hv 2 fevret sandals tp dua2 dah x best.. bila jln cam ada bunyi2 plak.. x suker tawwww....
  • ingat nak sental toilet pun malas gak... blh tunggu lg kot...blm tahap kritikal...belum nampak lg la lumut2 menepek kat dinding tue..hahaha....
  • keta i plak..apa kata org..dah berkapang berminggu2 x cuci... bukan susah pun antar je la kat car wash kan... tp nak p pun malas...abih camno..??
.

and the list will go on and on and on and on..............................and hakikatnya tetap sama... mmg i tgh malas dan malas yg teramat sgt... melengkar depan tv lg best haih...


p/s dan kenapa i jd sgt malas...??? selalunya bila berat badan dah bertambah i akan jd malas....uwargghhhhhh........menci..menci.....menci.....
arghhhh...depressi tahap dewa sudah....


.

9 comments:

Anonymous said...

ok je

nydia-mama akif said...

mmg biase tu....penyakit M ni mmg selalu menjelma..hehehe,faiz ooi...mane datang word berkapang tuh?hahaha..nak tergelak aku baca...

Imah said...

Betullah.. i pun kalau datang penyakit ni rasa badan tu berat jer kan.. camana yer nak naikkan semangat untuk kembali Rajin & cergas.. patutker kita invite orang istemewa datang.. baru cam lipas kudung kiter mengklearkan suma..

faiz said...

Imah - betul..betul..betul.. haha..great mind thinks alike ;-)

faiz said...

nydia - tue la payahnya bila penyakit M nie bermaharajalela kan.. word berkapang tue mmg kami selalu guna kat umah..hehe..best je bunyi kan..kan..

Shifu67 said...

i'm in 'M' mode skrg nie..

pegi kedai beli cekelat M&M.... ceriakan hidup anda... hehehe

errr... cupcake yg bubuh cekelat M&M sedap gak kannn

faiz said...

shifu - 'M' mode lagi ka..???

Anna said...

Beb: Aku hari hari 'M' ni...apa petua

faiz said...

Anna - 'M' mode? pe lagi..as what shifu said beli la cekelat M&M..;-)